Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Sibiu: O fetiţă de cinci săptămâni, găsită într-un şanţ, a fost dusă la spital

O fetiţă în vârstă de cinci săptămâni a fost găsită, marţi dimineaţa, abandonată în şanţul de pe marginea drumului din apropierea localităţii Boarta, în stare bună, după care a fost transportată la Spitalul Municipal din municipiul Mediaş, pentru investigaţii suplimentare, a anunţat purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu, Vasile Scridon.

În această dimineaţă (n.r. 7 martie a.c.) la ora 9:37, SAJ Sibiu a primit un apel cum că o fetiţă de 5 săptămâni a fost găsită abandonată pe marginea drumului în apropiere de localitatea Boarta. Agenţii de poliţie sosiţi şi ei la fața locului au transportat fetiţa la postul de Poliţie din Axente Sever, unde Ambulanţa trimisă de la Mediaş a găsit o fetiţă de 5 săptămâni. Starea medicală a fetiţei era relativ bună, fără mărci vizibile traumatice şi fără semne de hipotermie. Echipajul SAJ a transportat fetiţa la Pediatrie Mediaş pentru investigaţii suplimentare. Ulterior, lucrătorii de poliţie au identificat şi mama care a fost şi ea transportată la spital‟, a precizat Vasile Scridon.

Mama fetiţei abandonate, o tânără de 22 de ani, din localitatea Târnava, a fost externată după terminarea verificărilor medicale de la spital, potrivit Poliţiei.Reprezentanţii DGASPC au fost anunţaţi cu privire la cele constatate de către poliţişti, care au declanşat verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi aplicării măsurilor legale în consecinţă‟, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?