Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Sihlea. Un centru funcțional de asistență comunitară va fi construit în comună

Primăria Sihlea va construi un Centru funcțional de asistență comunitară. Acesta are o valoare de 2,1 milioane de lei și va purta numele Alexandru Sihleanu. Lucrările vor fi realizate de societatea P&D EUROCONF METALIC SRL.

Lucrările de reabilitare privind obiectivul de investiție „Centrul funcțional de asistență comunitară Alexandru Sihleanu, comuna Sihlea, județul Vrancea”, se vor face pe o suprafață totală de 649,71 mp, din care: suprafață reabilitată parter 246,08 mp, suprafață reabilitată etaj 326,54 mp și suprafață reabilitată subsol 77,09 mp. Categoria și clasa de importanță a construcției este C III, iar regimul de înălțime a construcției este S+P+P1“, se arată în descrierea pe scurt a investiției.

Primăria Sihlea mai are în derulare un proiect ce vizează asfaltarea a aproximativ 6 kilometri de drumuri locale. Lucrările de asfaltare sunt realizate de societatea Keyboard SRL în cadrul proiectului de investiție „Modernizare drumuri comunale, comună Sihlea, județul Vrancea”. Este vorba de reabilitarea a aproximativ 6 kilometri de străzi iar lucrările constau în următoarele: lucrări pregătitoare; amenajare sistem rutier; amenajare acostamente; șanțuri și rigole; podețe; siguranța circulației. Autoritatea contractantă intenționează să modernizeze drumuri comunale în următoarele sate: Satul Sihlea – Străzile: Viselor, Slimnic, Alexandru Sihleanu, Căpitan Caraiman, Lalelelor; Satul Căiata – Străzile: Săpunări, Brîndușei, Panseluței, Narciselor, Lalelelor, Zambilelor; Satul Bogza – Străzile: Școlii, Crângul Meilor. Valoarea totală estimată a investiției este de 4,7 milioane de lei.

O altă investiție aflată în derulare este cea privind „Construire școală generală cu 6 săli de clasă, comuna Sihlea, sat Sihlea, jud. Vrancea“ care are o valoare de peste 3 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?