Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – A fost ultima repetiție înaintea reluării campionatului

  • CSM Focșani 2007 – Ceahlăul Piatra Neamț 1-1 (0-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță, Antic, Memovic, Riza – Gașpar, Săpunaru, Stanilievicius, Zaharia – Munteanu, Ofori. Au mai jucat Lazăr, Mazilu, Pasăre, Ababei, Arnold, Dascălu, Oprea, Paizan, Dănilă, Stoica.

Antrenori – Adrian Toma, Cosmin Popescu, Gabriel Vasiliu.

Ceahlăul Piatra Neamț: Chelaru – Lăcustă, Vișinar, Acasandrei, Moroșanu – Barb, Forisz, Neicuțescu Anton – Petre, Ciobanu. Rezerve: Kaell, Pîntea, Petra, Nemțanu, Moescu, Agafiței, Ilieș, Ștefănescu, Lungu.

Antrenor, Cristian Pustai.

CSM Focșani 2007 a jucat sâmbătă după amiază ultima partidă de verificare înaintea reluării campionatului Ligii a III-a la fotbal, cu Ceahlăul Piatra Neamț, pe Milcovul. S-au aflat față în față două formații aflate pe același loc 4 în seriile 1, respectiv 2 și care au ca prim obiectiv intrarea în play-off. Prima repriză a fost a oaspeților, care au avut posesie superioară, au jucat mai mult în jumătatea gazdelor și au înscris o dată, în minutul 19, când Moroșanu a făcut slalom printre apărătorii focșăneni și de la linia de fund a centrat pentru Ciobanu care a reluat în gol pentru 0-1. CSM 2007 a mizat pe contraatac și putea să înscrie în minutul 9 când Ofori, scăpat liber la marginea careului mare a tras puternic iar portarul Ceahlăului a respins și în minutul 40 când Memovic a trimis cu capul în transversală mingea primită din centrarea lui Zaharia. La pauză, în locul lui Munteanu la focșăneni a intrat Pasăre. Jucător puternic, vârful Focșaniului i-a obligat pe oaspeți să se apere mai jos, jocul s-a cantonat mai mult în jumătatea oaspeților și în minutul 55 a venit golul, egalării: Pasăre a ajuns mingea în apropierea liniei de fund, a pasat-o lui Zaharia care a centrat pentru lovitura de cap a lui Gașpar iar plonjonul spectaculos al portarului Ceahlăului a fost inutil. S-a făcut 1-1, scor echitabil.

Sâmbătă, 11 martie, de la ora 15:00, CSM Focșani 2007 va întâlni în etapa a 16-a a campionatului, pe Stadionul Milcovul, pe Unirea Braniștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?