Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Oaspeții au obținut un punct meritat

  • CSM Focșani 2007 – CSM Odorheiu Secuiesc 28-28 (17-14)

Formații

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Rusu – Ragea, 2 goluri, Rață – 2, Miroiu – 5, Crnoglavac – 8, Popovici, Hrimiuc – 1, Mocanu – 2, Marijanac – 2, Nuțu, Krstevski, Roșu – 3, Eros, Makrishin – 3.

CSM Odorheiu Secuiesc: Jobb, Varo, Orban – Tăuțean – 1, Dedu – 6, Konya, Komporaly – 1, Ferenczi – 1, Katona, Ramos – 1, Couveiro – 4, Szasz, Csibi, Milosevic – 5, Fedila – 5, Putnoky – 4.

Partida de miercuri seara, din Sala Polivalentă, dintre CSM Focșani, formația de pe locul 5 al clasamentului Ligii Naționale, și penultima clasată, CSM Odorheiu Secuiesc părea a fi cu învingătoarea cunoscută dinainte. În discuție putea fi doar diferența de goluri cu care se va încheia. Probabil așa au gândit jucătorii gazde care erau foarte relaxați în momentele când au oferit flori drept mărțișoare de 1 martie doamnelor și domnișoarelor venite să-i vadă jucând. Meciul a început cu o echipă a oaspeților foarte mobilă, harnică și dispusă la risipă de efort cu care să suplinească plusul de valoare individuală al focșănenilor și scorul a mers din avantaj al gazdelor în egalitate, până în minutul 21, când CSM 2007 s-a desprins la 4 goluri, 13-9 și meciul intra în logica anticipărilor.

În pauză s-a intrat cu 17-14 și era de așteptat ca focșănenii să-și impună jocul în partea a doua. Nu s-a întâmplat așa, pentru că harghitenii au simțit lipsa de vlagă, lentoarea gazdelor – și în atac și în apărare, au funcționat cu o viteză în plus, au egalat la 24, apoi la 25, 26 și 27. CSM 2007 a mai trecut o dată în față, 28-27 în minutul 55, nu s-a mai marcat până în minutul 59:40 când Dalibor Cutura a cerut time out pentru a pune la punct schema de joc pentru a avea posesie până la final și a conserva avantajul de un gol. Schema n-a funcționat pentru că după 13 secunde Marijanac a aruncat la poartă din poziție aproape imposibilă, a ratat și oaspeții în atac au obținut lovitură de la 7 metri când mai erau două secunde de joc. Au transformat și au obținut o egalitate meritată!

Spectatorii din Polivalentă au mai văzut filmul la care au asistat miercuri seara! Era într-un meci cu ultima clasată, formația din Alexandria. Atunci focșănenii au pierdut, acum au terminat la egalitate cu penultima clasată, ceea ce tot contraperformanță înseamnă. Poate CSM 2007 a atins un nivel de oboseală mai accentuată după parcursul în forță din luna februarie. Are timp să-și revină până la următorul meci, care va fi tot acasă, la 18 martie, cu CSU din Suceava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?