Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO: Flori, mărțișoare și urări pentru vrâncence

Primarii, parlamentarii, președintele Consiliului Județean au împărțit, ieri, flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor din Vrancea. Ei le-au urat reprezentantelor sexului frumos o primăvară frumoasă.

Primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă – „Cele mai frumoase flori de primăvară pentru doamnele și domnișoarele din Focșani. De 1 Martie vă doresc o primăvară cu soare, zâmbete, împliniri și prosperitate. Vă admir și vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceți. O primăvară frumoasă!”

Președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma – „Bucuria de a dărui o floare, doamnelor și domnișoarelor, cu ocazia zilei de 1 Martie, de neprețuit! O primăvară frumoasă!”

Primarul orașului Odobești, Daniel Nicolaș – „Un buchet de gânduri bune și un zâmbet, în prag de primăvară!”

Primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor – „Mărțișorul marchează începutul primăverii! Alături de colegii din Primăria Adjud, l-am oferit astăzi doamnelor și domnișoarelor în semn de apreciere și recunoștință! Vă doresc, tuturor, o primăvară fericită!”

Primarul comunei Cârligele, Ștefan Moscu – „Bun venit primăvară! Vă doresc ca acest anotimp minunat să vă aducă speranță în suflet, noroc, fericire și nu în ultimul rând căldură sufletească de la cei dragi! Cu o floare ….se face primăvară! Totul este să vrem!”

Primarul comunei Soveja, Ionuț Filimon – „Zi de bucurie în tradiţia românească, 1 Martie este ziua mărţişorului, simbolul primăverii. Multe primăveri frumoase să avem cu toţii!”

Primarul comunei Bolotești, Fănică Popa – „Mărțișorul ne aduce astăzi începutul unui nou anotimp, al renașterii și întoarcerii la viață și odată cu el ne aduce tuturor noi speranţe, zâmbete, bunătate și un entuziasm care ne bucură sufletele. Vă doresc un început de primăvară frumoasă, să păstraţi întregul an în suflet un Mărţişor de optimism cu raze de soare în inimi, cu speranțe împlinite și cu vise realizate! Vă urez tuturor să aveţi o primăvară plină de căldură sufletească alături de cei dragi!”.

Primarul comunei Golești, Alexandru Zar – „Bucurați-vă de soare, bucurați-vă de ghiocei, bucurați-vă de frumoasele zile ale primăverii și primiți cu drag mărțișorul nostru!”

Primarul comunei Pufești, Nicolae Damian: „Bine ai venit primăvară! 1 martie 2023! Un gând frumos și un zâmbet în prag de primăvară!”

Primarul comunei Nereju, Toader Gemănaș: „O primăvară frumoasă tuturor doamnelor, domnișoarelor de pretutindeni, iar ziua de astăzi și pentru toate celelalte, sănătate și spor în toate! La mulți ani!”

Deputatul Laurențiu Marin – „Vă doresc o primăvară frumoasă, plină cu bucurii și multă fericire! La mulți ani de Mărțișor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?