Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Curs de Public Speaking pentru adolescenți, la Biblioteca Județeană

Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea organizează Curs de Public Speaking pentru adolescenți, începând cu 13 martie 2023, de la ora 14.30. Pe parcursul proiectului dedicat tinerilor vrânceni, ne propunem, în parteneriat cu reprezentanții societății civile locale să dezvoltăm câteva aptitudini de bază ale discursului public:

  • Organizarea logică a ideilor

  • Adaptarea mesajului la public

  • Povestirea cu impact maxim a unei întâmplări

  • Adaptarea la feedbackul oferit de ascultător

  • Încadrarea în limita de timp și structura adecvată

Pe lângă aceste abilități ne propunem să dezvoltăm încrederea de sine, prin conștientizarea și gestionarea corectă a emoțiilor, capacitatea de a lucra individual și în grup, precum și dezvoltarea gândirii critice. Rolul bibliotecii în dezvoltarea viitorului adult este și va fi primordial, prin structurarea unei culturi generale vaste, prima condiție pentru construirea unui discurs fluent și elaborat.

Cursul de Public Speaking va fi structurat în 10 ședințe a câte două ore, fiecare întâlnire având o tematică aparte: etica discursului, ascultarea și gândirea critică, pregătirea și elaborarea discursului, alegerea temei adecvate și adaptarea la public. Persoanele interesate să se înscrie la acest curs sunt așteptate la sediul Bibliotecii Județene Vrancea din strada Maior Gheorghe Sava nr. 4 sau pot suna la telefon 0237/231161. Persoana de contact este bibliotecar Diana Rădună. Grupa de 12 participanți se va forma în ordinea înscrierii şi în limita locurilor disponibile. Vă așteptăm cu drag!

Manager, Oana-Raluca Boian

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?