Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Handbal, Liga Națională – Joc pentru consolidarea locului 5! Acces gratuit pentru doamne și domnișoare

  • CSM Focșani 2007 – CSM Odorheiu Secuiesc, astăzi, ora 18.30, Sala Polivalentă

Formația de handbal seniori a CSM Focșani 2007 are un parcurs excelent de la reluarea sezonului. A câștigat patru din cele 5 jocuri disputate – trei, cu adversari redutabili, înfrângerea din partida cu Dinamo București fiind de domeniul normalului. Astăzi, focșănenii vor întâlni un adversar pe care, în mod teoretic, nu au cum să nu-l întreacă! Harghitenii se află pe locul penultim, au câștigat doar o dată iar rezultatele îi plasează în afara nivelului valoric al Ligii Naționale! În tur, însă, la Odorhei, CSM 2007 a avut o primă repriză grea, încheiată cu avantaj de doar un gol pentru ea, 15-14, și a avut de lucru pentru a se putea desprinde în învingătoare, cu 31-26! A fost atunci o lipsă de concentrare care putea să-i coste pe oaspeți, măcar la imagine. Meciul din etapa a 20-a îi găsește pe focșăneni foarte bine plasați într-o dispută dificilă pentru cel puțin locul 5 la final de campionat. Este poziția pe care o ocupă în acest moment și pe care o pot păstra cu o victorie astă seară. Formația antrenată de Dalibor Cutura și Marko Isakovic a etalat un joc solid, a arătat că este sigură și stăpână pe mijloacele ei de exprimare. Și că a învățat să gestioneze în favoarea sa finalurile de joc. Cu CSM Odorheiu cred că își va face meciul ușor dacă nu-și subestimează adversara! Întâlnirea va fi arbitrată de adu Iliescu și Doru Pascu Manea, din București iar observarea va fi asigurată de Marius Barcan, din Dolj.

Așa cum a fost anunțat pe pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial, biletele pentru partida dintre CSM Focșani 2007 și CSM Odorheiu Secuiesc pot fi cumpărate astăzi, 1 martie, între orele 8-14, la Clubul Sportiv Municipal Focșani 2007 și de la ora 16:30, la Sala Polivalentă.

Ca de obicei, minorii până în 14 ani beneficiază de acces gratuit, dar pot intra în sală doar însoțiți de un adult. Pentru că este 1 Martie, tot acces gratuit la partidă, drept mărțișor, vor avea și doamnele și domnișoarele care ce vor veni să-i vadă jucând pe valoroșii handbaliști ai Focșaniului.

La extragerea la sorți la Tombola tricourilor, au ieșit câștigătoare pentru jocul CSM Focșani 2007 – Potaissa Turda biletele cu numerele 2837, 3333, 3216 iar pentru partida CSM Focșani 2007 – Dinamo București, biletele cu numerele 4128, 4119, 3506.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?