Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: „Elsa și prietenii‟ vin la Focșani într-un spectacol de animație pentru copii

Ați aflat? Vineri, 3 martie 2023, la ora 18:00, „Elsa și prietenii‟ vin la Ateneul Popular „Maior Ghe. Pastia‟ din Focșani într-un spectacol muzical de animație pentru copii, cu mascote și personaje. „Momentul mult visat a sosit! Vino să te întâlnești cu personajele preferate. Porțile regatului de gheață din Arendelle s-au deschis pentru toți copiii din Focșani! Vă invităm preț de 60 de minute, într-o lume a poveștilor în care, cu ajutorul imaginației, totul devine posibil. Elsa, cu puterile sale magice, curajoasa Anna, amuzantul Olaf, dar și Kristof împreună cu Renul său prietenos te așteaptă la distracție.

Copiii pot dansa și cânta alături de actorii din spectacol, iar pentru că cei mici sunt parte a scenariului, li se pun adesea întrebări și li se cere implicarea în spectacol. Ceea ce este nou și special chiar și pentru un teatru muzical de animație neconvențional, este că la final de spectacol, cei mici au parte și de un program de «încălzire» prin muzică și dans (sub formă de joc interactiv) și multe alte activități printre care și face painting (opțional), alături de actorii de la Golden Party Cluj Napoca. Ne vedem la spectacol!‟, transmit, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Golden Party.

Distracție garantată

Pe durata spectacolului, copiii vor putea pătrunde imaginar în frumoasa lume de basm a ținutului Arendelle, făcând cunoștință cu îndrăgitele personaje din filmul „Frozen‟. Spectacolul durează 60 de minute. Scenariul și regia îi aparțin Sabinei Arsenie, muzica îi aparține lui Gabriel Arsenie, iar de coregrafie s-a ocupat Rareș Valea. Biletele pentru spectacolul „Elsa și prietenii‟ se găsesc online pe „eventbook.ro, goldenparty.ro sau zilnic la casieria sălii de spectacol și la sală înainte de spectacol‟. Prețul unui bilet este 40 lei/copil și 45 lei/adult. Pentru mai multe informații, sunați la numărul de telefon: 0742 422 000.

IMPORTANT

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. „Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar infanții de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat). Spectacol pentru audiență +2 ani. Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minimum un adult (părinte sau tutore legal). Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului.

Vă rugăm nu întârziați! Atenție se fotografiază! Prin cumpărarea unui bilet, participantul se obligă să respecte regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile aici: www.goldenparty.ro/regulament-spectacole-copii

Locația: Ateneul Popular «Maior Ghe. Pastia», Piața Unirii nr. 3, Focșani.

Data: Vineri, 03 martie, ora 18:00.

Contact: 0742 422 000.

Preț bilet: 40 lei/copil și 45 lei/adult‟.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?