Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Curs de Securitate cibernetică organizat de Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați

Vrei să înveți mai multe despre securitatea cibernetică? Acum ai ocazia, pentru că Departamentul de Formare Continuă și Transfer Tehnologic (DFCTT) din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați organizează programul postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă „PROCEDURI ȘI INSTRUMENTE DE SECURITATE A SISTEMELOR INFORMATICE‟. Durata cursului este de 120 de ore și se adresează „absolvenților învățământului superior acreditat, ciclul I de studii universitare de licență (indiferent de domeniul absolvit)‟. Cursul va începe la data de 3 aprilie 2023, iar costul este 1.000 de lei/ persoană.

 

Care este tematica cursului?

Cei care vor urma acest curs vor parcurge următoarea tematică: Introducere în securitate cibernetică; Securitatea cibernetică a sistemelor informatice și a dispozitivelor mobile; Securitatea cibernetică a infrastructurilor critice; Modalități de prevenție în spațiul virtual; Managementul incidentelor de securitate cibernetică; Analiza malware; IT Forensics; Tipuri de amenințări cyber; Data Mining; „training cyber”, cu utilizare platforme consacrate și Auditul de securitate cibernetică.

Ce acte sunt necesare pentru înscriere? „Copia Diplomei de Licență certificată conform cu originalul; copia certificatului de naștere; copia certificatului de căsătorie (în cazul schimbării numelui); copie BI/CI și
originalele pentru confruntare‟. Înscrierile se fac fie la sediul DFCTT situat pe str. Domnească nr. 47, fie electronic la adresa de e-mail: dfctt@ugal.ro.

„Contractele se pot încheia pentru solicitanți, persoane juridice sau fizice.
La finalizarea cursurilor se eliberează certificate de atestare a competențelor profesionale însoțite de suplimente descriptive. Cursurile se vor desfășura în spațiile de învățământ aferente Universității «Dunărea de Jos» din Galați‟, transmit reprezentanții universității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?