Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

FOTO: Ajutor umanitar în valoare de 13 milioane lei – prin voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea, la populația civilă din Ucraina

CRUCEA ROȘIE VRANCEA – RAPORT

24 februarie 2023, conflictul din Ucraina împlinește astăzi un an!

Crucea Roșie Română, Filiala Vrancea, și-a respectat în întregime misiunea fundamentală de a asista persoanele vulnerabile în situații de dezastre și de criză. Prin programele și activitățile de asistență umanitară, în beneficiul victimelor conflictului din Ucraina, a contribuit la prevenirea și alinarea suferinței sub toate formele, a protejat sănătatea și viața, a promovat respectul față de demnitatea umană, fară nicio discriminare bazată pe naționalitate, rasă, sex, religie, vârstă, apartenență socială sau politică.

Oamenii de bine din județul Vrancea și din alte locuri, din țară și din străinătate au făcut posibil ca ajutorul umanitar în valoare de 13 milioane de lei să ajungă, prin voluntarii Filialei de Cruce Roșie Vrancea, la populația civilă afectată de conflictul din Ucraina, constând în: alimente, apă, medicamente și materiale medicale, produse de igienă, articole esențiale de uz casnic, cazarmament, îmbrăcăminte, kit-uri de supraviețuire, generatoare etc.

Apel la pace, solidaritate și respect!

Departe de cei dragi, într-un mediu străin, cu suferința unor pierderi de neînlocuit, înfruntând temerile și nesiguranța zilei de mâine, acești oameni încă au nevoie de ajutorul nostru. Printr-un efort comun, fiecare dintre noi poate contribui, în continuare la o realitate mai durabilă!

Mulțumim donatorilor pentru mobilizarea impresionant de rapidă, pentru exemplul unic de solidaritate, unitate și altruism!

Mulțumim voluntarilor pentru activitatea neobosită și eroică! Pentru curajul și forța caracterului! Voința lor de a acționa a fost exemplară iar devotamentul profesional este demn de respect! Experiența dobândită și învățămintele deprinse au schimbat într-o mare măsură modul în care vedem lumea!

Mulțumim partenerilor din mass-media locală pentru interesul arătat și implicarea în mediatizarea tuturor acțiunilor de promovare a programelor de asistență umanitară, derulate de către Filiala de Cruce Roșie Vrancea în beneficiul victimelor conflictului din Ucraina.

Crucea Roșie Vrancea,

Director, Rodica Davidean

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?