Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Izotec Group, producător de tâmplărie PVC premium, își caută parteneri în Vrancea

Într-un context economic complex, ca cel actual, este esențială identificarea parteneriatelor de business care să aducă valoare produselor și serviciilor firmei tale. Îți prezentăm în continuare o astfel de oportunitate, pe care s-o iei în considerare pentru dezvoltarea afacerii în anul 2023.

Este vorba despre Izotec Group, lider în producerea de tâmplărie PVC premium, pentru ansambluri rezidențiale, clădiri industriale, situri logistice și alte tipuri de clădiri. Cu o gamă largă de produse inovative și servicii profesionale de consultanță, montaj, service și mentenanță, Izotec este un brand renumit în țară și străinătate.

Design modern, calitate superioară a ferestrelor și a ușilor, siguranță sporită a elementelor de feronerie, opțiuni multiple de aerisire a camerelor, acces la mai multă lumină naturală, condiții excelente de izolare termică și fonică, economii semnificative la facturile de utilități – iată argumentele pentru care Izotec Group este o marcă a calității în amenajări exterioare și interioare, o garanție a succesului în afaceri.

Pentru dezvoltarea afacerii tale sau ca start într-un business nou, poți să începi o colaborare în acest domeniu. În prezent se derulează un proiect național de parteneriat cu Izotec Group pentru distribuitorii de tâmplărie PVC, iar zona Moldovei este cea mai indicată, deoarece firma are sediul în Neamț.

Vei beneficia de know-how, sprijin informațional și logistic, training în vânzări. Vei avea ocazia să cunoști un domeniu de viitor, chiar de la producători ai sistemelor de ferestre și uși PVC premium. Izotec își desfășoară activitatea în 3 unități independente, amplasate într-un spațiu de peste 20000 mp în zona industrială din Săvinești.

Înființată la Piatra Neamț în 2004, compania Izotec s-a dezvoltat constant, pe baza unor investiții importante în extinderea capacităților de producție, achiziționarea de utilaje moderne, obținerea certificărilor internaționale (marcajul CE, sisteme de management integrat pentru calitate, mediu, securitate și sănătate în muncă, certificările de la Institutul IFT Rosenheim din Germania).

Tehnologiile germane din domeniul producerii tâmplăriei PVC au fost puse în valoare de priceperea profesioniștilor români, instruiți de Izotec pentru un nivel de competitivitate la cele mai înalte standarde. Rezultatul constă în crearea unor soluții personalizate, ce oferă o perspectivă completă asupra dotărilor cu geamuri termopane.

Ești antreprenor din Vrancea, ai o afacere în zona Moldovei sau vrei să începi un business care să-ți deschidă calea spre succes? Poți să devii partener Izotec! Vei activa într-un domeniu dinamic, de viitor, care oferă soluții personalizate și adaptate la solicitările clienților.

Produsele și serviciile Izotec beneficiază de garanție extinsă acordată lucrărilor proprii. Astfel promovezi, comercializezi, realizezi lucrări de montaj pentru produse de calitate executate cu înaltă precizie pe linii de producție automatizate, cu echipamente performante.

Vei face parte dintr-un proiect național amplu, ca partener al Izotec, firma românească unde performanța stă la baza întregului portofoliu de lucrări: ansambluri rezidențiale, clădiri moderne de birouri, spitale și clinici medicale, spații comerciale, unități de alimentație publică și o mare varietate de locuințe particulare (apartamente, case, vile, duplexuri, cabane de vacanță).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?