Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Ștefan Mandachi a vândut lanțul de restaurante Spartan

Lanțul românesc de restaurante Spartan, fondat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi (37 de ani), a fost vândut, potrivit unui comunicat emis, marți, de firmă, care a dezvăluit și suma tranzacției.

Mandachi a vândut compania Strong MND Corporation, care operează business-ul HoReCa, precum și marca Spartan, pentru 20,3 milioane euro, conform anunțului publicat pe platforma Mediafax Comunicate.

Cumpărătorii companiei Strong MND Corporation, inclusiv ai francizei și brandului Spartan, sunt antreprenori care operau deja restaurante Spartan ca francizați:

  • În urma achiziției, Remus Cosovanu, primul investitor francizat al brandului, care avea deja o cotă de 30% din numărul de restaurante, va deține cele mai multe părți sociale ale companiei. Antreprenorul timișorean este prezent în businessul Spartan încă de acum 10 ani, din anul 2013, operând restaurante prin intermediul companiei S.C. Corebos SRL in Transilvania și Ardeal.

Articolul integral pe – https://www.startupcafe.ro/afaceri/lant-restaurante-romania-spartan-vandut-pret-stefan-mandachi.htm 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?