Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Futsal – Mărășeștenii sunt în sferturile de finală ale Cupei României

ACS Mausoleul Mărășești a jucat duminică, 5 februarie, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu ACS Korondy Junior 2017 Corund, ultima clasată în Seria a 2-a a Campionatului Ligii a 2-a, în optimile de finală ale Cupei României la futsal. Formația manageriată de Romeo Drăgan s-a impus cu mare lejeritate, oaspeții neavând forța să joace pentru calificarea în sferturile de finală, acolo unde merge ACS Mausoleul. Scor, 15-3 (6-1). Au marcat pentru gazde Ionuț Grigoraș – 4, Ovidiu Tudose – 3, Claudiu Mănăilă – 2, Mihai Strat – 2, Ștefan Lupu – 1, Cătălin Gheorghiceanu – 1, Denis Magiaru – 1, Florin Nistor – 1. De remarcat: Claudiu Mănăilă, Denis Magiaru și portarul Cristi Vodă sunt juniori.

Partida a fost arbitrată de Laurențiu Diaconu, din Berceni și Florin Aurelian Macovei, din Galați. Rezervă a fost Dragoș Mocanu, din Brăila iar observator, Marian Ivănescu, din București.

”A fost un meci ușor. Umătorul adversar va fi probabil West Deva din Liga 1, jocul din sferturi urmând să aibă loc tot în Sala Sporturilor din Mărășești”, mi-a spus după jocul de duminică Romeo Drăgan. Despre perspectivele din campionat, unde echipa este calificată de asemenea în sferturile de finală ale Ligii a 2-a, managerul ACS Mausoleul Mărășești mi-a declarat: ”Vom juca pentru promovare. Dacă vor reuși să urcăm în Liga 1, vom avea discuții pentru susținere cu Primăria, Consiliul Local și Consiliul Județean și cu un sponsor puternic – Zaga Zaga!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?