ULTIMA ORĂ! Circulație închisă pe DN 23B Măicănești – Ciorăști și pe DJ 202F Mihălceni – Bălești!

0
1989

Din cauza ninsorii abundente, a viscolului și a vizibilității reduse (10 – 25 m), CNAIR și Poliția Rutieră au decis să se închidă circulația pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 23B, Măicănești – Ciorăști (km 2+000 – km 15+000).

 

„DN 23B Măicănești – Ciorăști a fost închis începând cu ora 15:30.

De asemenea, și DJ 202F Mihălceni – Bălești a fost închis circulației începând cu ora 15:15″, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR. (CNAIR SA)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here