VIDEO: Filtre în Vrancea după ce doi tineri au EVADAT din Arestul Poliției; ei au fost prinși în zona Pieței Moldovei

0
4581

Doi tineri, unul de 22 de ani, din Panciu, și altul de 17 ani, din Năruja, au evadat joi seară din arestul poliției. „Polițiștii vrânceni au demarat căutările pe raza întregului județ, fiind organizate echipe de căutare, în vederea depistării cât mai rapide a acestora”, a precizat Biroul de presă al IPJ Vrancea. „Peste 200 de polițiști și 50 de jandarmi au fost organizați în echipe de căutare, fiind, de asemenea folosiți și câinii de urmă. Pe toate arterele principale ale județului, precum și la ieșirile din municipiul Focșani au fost instituite filtre, ceilalți polițiști fiind angrenați în activități de scotocire”, au arătat reprezentanții IPJ.
Tinerii erau arestați pentru fapte de furt, în dosare diferite. Unul se afla în arest din 4 ianuarie, celălalt din 25 ianuarie. Ei se aflau în curtea interioară a IPJ Vrancea când au evadat.
După aproximativ două ore, cei doi au fost prinși în zona Pieței Moldovei din Focșani de doi polițiști, care au observat 2 tineri alergând și au luat-o la fugă după ei. „Cei doi au fost văzuți alergând de către un echipaj de poliție, care a plecat imediat, în alergare, în urmărirea acestora. După aproximativ 700 – 800 de metri, polițiștii i-au ajuns din urmă, i-au somat pe cei doi tineri, iar cu ajutorul altor doi colegi care au sosit în sprijin i-au încercuit și apoi i-au încătușat”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea. Tinerii au fost duși „la sediul Poliției Municipiului Focșani, în vederea audierii”.

Cu privire la condițiile în care a fost posibilă evadarea, „au fost dispuse verificări prin structura de specialitate, fiind totodată sesizat parchetul competent”, au afirmat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here