Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Doi bărbați – unul drogat, altul fără permis – prinși conducând pe drumurile din Vrancea

Dosare penale la regimul rutier


Pozitiv la amfetamină
La data de 31.01.2023, ora 18.45, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au depistat în trafic, pe bulevardul Independenței, un autoturism, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la rubrica amfetamina.
Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea determinării prezenței în organism a substanțelor psihoactive. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


Depistat la volan, fără permis
La data de 31.01.2023, ora 09.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic, pe DJ 202E, în comuna Tâmboești, o autoutilitară, condusă de un bărbat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

Sursa foto: Pixabay

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?