Bicicletă furată din Germania, identificată de polițiștii vrânceni

0
2226

Ieri, 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Golești au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza de competență, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt.

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii vrânceni au fost sesizați de către un cetățean german cu privire la faptul că la data de 6 noiembrie 2022, în orașul Bensheim din Germania, i-ar fi fost sustrasă o bicicletă, în valoare de 4300 de euro, iar sistemul de localizare montat pe aceasta îi indică comuna Vânători, județul Vrancea.
În urma cercetărilor efectuate, bicicleta în cauză a fost identificată și ridicată de către polițiști, urmând să fie restituită proprietarului.
Două persoane au fost conduse la sediul subunității de poliție, în vederea audierii.
Cercetările sunt continuate, sub supravegherea procurorului de caz, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

„They found it!! Thank you so much! It’s incredible!” – „Au găsit-o! Mulțumesc mult! E incredibil!” – reacția cetățeanului neamț la aflarea veștii că bicicleta i-a fost găsită de polițiști.
Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here