Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

Trei copii au murit în București după un incendiu care le-a cuprins patul

Trei copii, în vârstă de 2, 3 şi 6 ani, au decedat, marţi dimineaţa, după ce patul în care se aflau a fost cuprins de flăcările unui incendiu produs la o locuinţă din Sectorul 5 al Capitalei. „În această dimineaţă, în jurul orei 5,35, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă din strada Surduc, Sectorul 5”, informează un comunicat al Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF) transmis, marţi, AGERPRES. Primele echipaje de intervenţie ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins şi că se manifestase la un pat. „Au fost identificate trei victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 şi 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, s-a constatat decesul acestora”, arată sursa citată. Au acţionat patru ambulanţe SMURD, trei autospeciale de stingere şi un echipaj pentru descarcerare.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul celor trei copii care au decedat marţi dimineaţa. „În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, cercetările au fost preluate de Serviciul Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, şi sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, marţi, AGERPRES.

Potrivit unor surse judiciare, în dosar este audiată, mama copiilor decedaţi. „La data 31 ianuarie, în jurul orei 5,37, poliţiştii DGPMB – Secţia 19 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă, din Sectorul 5, ar fi izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, precum şi poliţişti din cadrul secţiei menţionate, care au demarat investigaţiile. După lichidarea incendiului, trei minori, cu vârste de 2, 3 şi 6 ani, au fost declaraţi decedaţi. Trupurile neînsufleţite urmează a fi transportate la INML în vederea efectuării necropsiei”, au precizat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?