Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Futsal – ACS Mausoleul Mărășești merge în sferturile de finală!

  • Duminică, 29 ianuarie, la Mărășești, ACS Mausoleul – Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 2-1 (1-1)

ACS Mausoleul Mărășești a jucat duminică, 29 ianuarie, de la ora 17:30, pe teren propriu, cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamț în play-off-ul Seriei 1 a Campionatului Național de futsal, Liga a II-a. În fața unei săli, ca de obicei, arhipline, și încurajată de la început până la sfârșit de galeriile ACSMM și Brigada Vrancea reunite, formația gazdă a câștigat cu 2-1, după ce la pauză era egal, 1-1. Pentru ACS Mausoleul au înscris Nistor, din lovitură de la 10 metri și recent transferatul și valorosul Crăciun. Cel mai bun jucător al partidei a fost portarul oaspeților care a anulat multe șanse de gol ale gazdelor care ar fi putut câștiga mult mai clar dacă Lupu și Crăciun nu ar fi ratat din lovituri de penalitate, iar unul dintre șuturile lui Nistor nu ar fi trimis mingea în bară porții nemțenilor și dacă ar fi fost valorificate măcar în parte fazele de gol numeroase create de jucătorii formației manageriate de Romeo Drăgan.

În play-off-ul jucat în trei, au fost înregistrate rezultatele: ACS Mausoleul Mărăşeşti – ACS KSE Târgu Secuiesc 2 – 3; ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț – ACS KSE Târgu Secuiesc 2 – 9; ACS Mausoleul Mărăşeşti – ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț 2 – 1.

Pe primul loc s-a clasat KSE Târgu Secuiesc, urmată de ACS Mausoleul Mărăşeşti și ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamț. Ordinea în clasament este importantă pentru că în funcție de aceasta este stabilită adversara din sferturile de finală a fiecăreia dintre cele trei echipe.

  Pentru ACSMM urmează sferturile de finală, în sistem eliminatoriu, – conform regulamentului cu o formație de pe locul 3 din Seria a 2-a – ACS Șoimii Simand – învingătoarea din dubla tur-retur urmând să joace în semifinale.

Până atunci, duminica viitoare, 5 februarie, în Sala Polivalentă de la Mărășești va fi din nou public numeros și spectacol de calitate: ACS Mausoleul va întâlni în optimile Cupei României pe ACS Korondy Junior 2017 Corund, ultima clasată în Seria a 2-a a Ligii a 2-a.

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?