Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal, Superliga Vrancei – CSM Adjud 1946 are doi noi jucători!

  • Au fost transferați Ionuț Vartolomei, de la Dacia Unirea Brăila și Alin  Mocanu, de la Bacău

CSM Adjud 1946 se întărește în continuare pentru atingerea obiectivului de câștigare a Campionatului județean și de promovare în Liga a III-a. După ce, la începutul lui ianuarie a obținut semnătura nigerianului Dino Eze, la 27 ianuarie, pe pagina sa de facebook, clubul anunța două noi transferuri, stabilite după ce ”clubul adjudean a ajuns la un acord cu cluburile de Liga a 3-a, Dacia Unirea Braila și FC Bacău, pentru transferul jucătorilor Ionuț Vartolomei (22 ani), atacant, dar acesta poate juca pe orice poziție de la mijlocul terenului în sus … și Alin Mocanu (22 ani), fundaș de bandă… un jucător tânăr, dornic de exprimare, și care, cu siguranță, va aduce un plus de valoare echipei”.

Ionuț Vartolomei a evoluat pentru Dacia Unirea Brăila în Ligile a 2-a și a 3-a, iar Alin Mocanu a jucat pentru formațiile băcăuane de Liga a III-a.

CSM Adjud se va reuni la 7 februarie pentru a începe pregătirea în vederea ultimei părți a Campionatului Județean, a Cupei României și eventualei participări la barajul pentru peromovare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?