Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Excelența sa, Laurence Auer, ambasadoarea Franței, în vizită la Maressia Fashion

Stil, eleganță, rafinament… pe toate le găsești la Maressia Fashion care, de curând, a primit vizita privată a Excelenței Sale, doamna Laurence Auer, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Franței în România. Aflată în prima sa vizită oficială în județul Vrancea, cu ocazia activităților dedicate zilei de 24 Ianuarie, Excelența Sa, Laurence Auer a ținut să viziteze și atelierul brand-ului vrâncean Maressia Fashion. Ambasadoarea Franței s-a îndrăgostit de brand-ul Alinei Marica încă din vara anului trecut când a invitat-o să organizeze o prezentare de modă la sediul Ambasadei Franței din București.

Ne diferențiem prin eleganță, stil și atenție la detalii și suntem onorați să vedem că munca noastră este apreciată la adevărata ei valoare. Marți, pe 24 Ianuarie, a fost dublu motiv de sărbătoare pentru noi, Maressia Fashion, pentru că Excelența Sa, Laurence Auer, ambasadoarea Franței, a venit la sediul nostru din Vânători pentru a vedea creațiile și atelierul în care acestea iau naștere‟, ne-a spus Alina Marica, designerul brandului Maressia Fashion.

La Maressia Fashion, tradiționalul se îmbină cu modernul

Înființat în 2015 de designerul Alina Marica, Maressia este „un brand 100% românesc care îmbină materiale naturale, de calitate, atent alese, cu broderii de inspirație tradițională în modele unice, pline de farmec, realizate în propriul atelier, în serii limitate‟. Simțind nevoia unei schimbări, Alina Marica a renunțat la domeniul bancar în care a activat ani buni, și a investit toată pasiunea în „creații vestimentare inedite ce se deosebesc prin materiale naturale de calitate și broderii inspirate din simboluri tradiționale românești‟.

Recunoașterea muncii depuse nu a întârziat să apară, designerul fiind nominalizată la categoria „Artistul anului‟ din cadrul Galei Unica 2016. Deosebitele creații vestimentare ale Maressia Fashion au fost purtate și apreciate de cântărețele: Delia, Alina Irimia, Mira, prezentatoarele TV: Anca Lungu, Oana Tache, Gianina Corondan, scriitoarea și regizoarea Chris Simion, actrițele: Laura Cosoi, Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, iar lista nu se oprește aici. Maressia Fashion impresionează prin bun-gust, grație și stil.

Am ales numele «Maressia» deoarece înseamnă «râu mare» în limba dacă, și consider că denumirea se potrivește perfect cu conceptul brandului: acela de a aduce simbolurile din tradiționalul românesc și de a le reînvia pe haine moderne, în tendințe, exact așa cum râul reprezintă trecutul și prezentul simultan. Am facut haine de când mă știu. Lucram la mașina de cusut a bunicii. Cursul de design vestimentar pe care l-am urmat a venit în mod natural, pentru a-mi completa pasiunea”, povestește designerul Alina Marica.

Numele Maressia Fashion a ajuns rapid cunoscut în țară și peste hotare și datorită faptului că a ales să fie partener și să se promoveze diferite evenimente culturale cum ar fi Festivalul Internațional de Film Transilvania TIFF, Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL, Festivalul Internațional de Teatru Independent UNDERCLOUD, Zilele Măiastra – Galeriile Galateca, Romanian Annual Fashion Showcase organizat de ICR New York. Despre Maressia Fashion s-a vorbit și în cadrul emisiunilor TV și radio, iar creațiile au putut fi admirate și în reviste de profil.

Deosebit la Maressia Fashion este și dorința de a transmite mai departe valorile și tradițiile românești tinerei generații. Așa se face că, prin intermediul unui ONG al Maressia Fashion, copii și tineri au învățat în decursul timpului cum să-și confecționeze propriile ii, să aprecieze și să prețuiască simbolurile românești.

Vrei să incluzi în garderoba ta ținute unicat create la Maressia Fashion?

Le găsești pe site: https://www.maressia.ro/,

Facebook: https://www.facebook.com/maressia.official/

și Instagram: https://www.instagram.com/maressia.official/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?