Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Echipaj de la Ambulanţă blocat în zăpadă, ajutat de tineri aflaţi la o petrecere, în Vaslui

O un echipaj medical de pe o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, rămasă blocată, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Ghergheleu, comuna Codăeşti, a fost ajutat de un grup de tineri aflaţi la o petrecere în zonă. Salvarea, solicitată pentru a interveni în cazul unei femei de 37 de ani care se simţea rău, a rămas blocată la aproximativ un kilometru distanţă de satul Ghergheleu, iar echipajul medical a anunţat pacienta că va întârzia, moment în care aceasta a apelat la ajutorul tinerilor, pe care i-a trimis după echipajul medical. Tinerii au părăsit petrecerea şi au mers aproximativ doi kilometri prin viscol pentru a ajunge la autosanitara blocată.

„Viaţă de ambulanţă… Dar când o mână de tineri de ispravă sar în ajutor şi când vezi câtă dăruire şi implicare, parcă iţi vine sa zici ‘Doamne, hai că nu suntem pierduţi!’. Iată că şi generaţia nouă poate, poate pentru ca a primit educaţie de la părinţi. Am cunoscut o mână de tineri frumoşi, de un bun-simţ rar întâlnit, la Gherghelu, comuna Codăeşti. Bravo băieţi! Vă mulţumim!”, a scris pe pagina sa de Facebook asistenta Roxana Radu.

Reprezentanţii SAJ Vaslui au transmis că pacienta suferise un atac de panică. Aceasta a fost evaluată şi nu s-a impus transportul său la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?