Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Primarul Misăilă: Supraveghez, în teren, intervenția utilajelor; felicitări focșănenilor care au curățat aleile din fața blocului, trotuarele în fața caselor și spațiilor comerciale

Dragi focșăneni, ninsoarea abundentă și vântul puternic din ultimele ore au creat probleme deosebite în Municipiul Focșani pe care putem să le depășim împreună!

Supraveghez, în teren, intervenția utilajelor de deszăpezire ale societății de Salubrizare și Servicii Publice care au intervenit de ieri dimineață pentru ca circulația pe bulevardele, străzile și trotuarele din Focșani să se desfășoare în condiții cât mai bune.

Am reușit să asigurăm circulația în condiții de iarnă și, în continuare, intervenim cu toate utilajele și muncitorii de la Salubrizare și Servicii Publice, de la Direcția de Dezvoltare însă meteorologii ne-au anunțat că ne aflăm sub un cod portocaliu de ninsoare și viscol până mâine dimineață!

E foarte important ca împreună, toți focșănenii, să dăm o mână de ajutor acolo unde avem alei de ieșire din bloc, să curățăm trotuarele din fața caselor, din fața spațiilor comerciale.
Îi felicit pe focșănenii gospodari care deja au luat o lopată și au făcut deszăpezirea pe aleea din fața blocului, în parcarea unde au mașinile.
Am văzut că multe firme și-au curățat trotuarele din fața magazinelor, din fața spațiilor comerciale iar exemplul acestora trebuie urmat de fiecare agent economic din Focșani.

Este foarte important să asigurăm circulația pe principalele bulevarde și străzi din Focșani dar la fel de important este ca trotuarele să fie curățate astfel încât acestea să nu reprezinte un pericol pentru pietoni.
De aceea intervenim atât cu utilajele dar și cu muncitorii de la Salubrizare și Servicii Publice, de la Direcția de Dezvoltare pentru a curăța zonele pietonale din Focșani.

Vă asigur că suntem prezenți pe străzile din Focșani și intervenim cu toate utilajele disponibile pentru a curăța cât mai rapid străzile și trotuarele din fiecare cartier al municipiului!

text și foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?