Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

VIDEO/FOTO! Mașini blocate în zăpadă la Jiliște și Slobozia Ciorăști; imagini care surprind viscolul puternic, în zona Tișița – Cosmești

Misiuni de salvare dramatice se desfășoară în Vrancea, în zonele lovite de viscol. Pe Drumul Județean 205 R, la Jiliște și la Slobozia Ciorăști, mai multe autoturisme și o autoutilitară au rămas blocate în zăpadă. În fotografiile primite de la IPJ Vrancea se poate vedea cum mai multe persoane, inclusiv un polițist, ajută la scoaterea mașinilor din zăpadă.

Imagini surprinse în zona Tișița – Cosmești dezvăluie forța cu care natura s-a dezlănțuit în acest prim episod de iarnă.

Condițiile meteorologice au lăsat fără energie electrică mai multe sate din Vrancea. La ora 15.00, SDEE a  informat că aproape 1400 de consumatori din comuna Tulnici, mai exact din satele Coza, Lepșa și Greșu, au rămas fără energie electrică. „Trei gospodării din Măgura Odobești, una din Rădulești și 1394 din localitățile Coza – Lepșa – Greșu sunt nealimentate cu energie electrică”, potrivit comunicatului SDEE, situația fiind remediată în cursul zilei de astăzi.

La Păunești, trei persoane care aveau nevoie de dializă au fost preluate de un echipaj al pompierilor din Adjud şi predate echipajelor medicale. „Un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Adjud a intervenit cu o autospecială de transport personal și victime multiple, în comuna Păunești, pentru preluarea și transportul a trei persoane cu nevoie de dializă. Cu ajutorul pompierilor, pacienții au ajuns la destinație”, a transmis ISU Vrancea.

La ora 17.00, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române  a anunțat lista drumurilor naționale care sunt închise circulației publice, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile. Pentru județul Vrancea lista rămâne neschimbată, cuprinzând următoarele opt tronsoane de drumuri naționale:

-DN 23 Mândrești – Brăila ;

-DN23 A Milcovul – Ciorăști;

-DN23 B Măicănești – limita jud.Buzău;

-DN2 L Tișița – Soveja;

-DN2 R Jitia-Vintileasca;

-DN2 N Bogza – Jitia;

-DN2 M Odobești – Butucoasa;

-DN2 E85 Slobozia Bradului – limita jud.Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?