Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

UPDATE! Autovehicule înzăpezite, inclusiv un microbuz, la Jitia, Ciorăști și Urechești

 

Patru autoturisme sunt înzăpezite la Jitia, pe DN 2N, zona Dealu Sării. „Persoanele din auto sunt fără probleme medicale. Intervin IPJ, SDN și SVSU Jitia”, au precizat reprezentanții ISU Vrancea.

UPDATE! Revenire intervenție com Jitia, DN 2N – cele 4 auto au fost deblocate și parcate la sediul Primăriei, fără alte probleme. (ISU Vrancea)

De asemenea, se intervine „pentru deblocarea a 2 autovehicule rămase înzăpezite pe DJ 202F, comuna Ciorăști, sat Mihălceni, persoane fără probleme medicale. Intervin IPJ, CJ și SVSU”. Mai mult, are loc și o „intervenție pentru deblocarea a 1 microbuz (3 adulti+2copii)+2 auto rămase înzăpezite pe DN 23B, intrare com Ciorăști. Intervin SDN și SVSU Ciorăști”.

UPDATE! Microbuzul și cele 2 auto au fost deblocate, au intrat în comuna Cioraști.

Intervenție comuna Jitia, sat Cerbu, DN 2R, 15 auto blocate, zăpadă depusă de cca 80-100cm. Intervin SVSU Jitia și SDN, IPJ. (ISU Vrancea)

UPDATE! Revenire interventie pe DN 2R, com Jitia, sat Cerbu, cele 15 auto au fost deblocate.

UPDATE! Interventie deblocare circa 5 auto înzăpezite în comuna Urechești, pe un drum comunal. Intervine SVSU Urechesti. (ISU Vrancea)

ANM a emis două avertizări meteo cod portocaliu și cod galben pentru acest weekend. Vrancea se află sub incidența codului portocaliu de ninsori abundente și viscol, care a intrat în vigoare astăzi la ora 10:00 și expiră duminică, 29 ianuarie, la aceeași oră.

Potrivit meteorologilor, în județele Vrancea, Buzău și în zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița și Argeș va ninge abundent și se va depune strat de zăpadă consistent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?