Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Primarul Misăilă: Fac apel către focșăneni să evite folosirea autovehiculului personal

Utilajele de deszăpezire și muncitorii Societății de Salubrizare și Servicii Publice au intervenit de la ora 5 dimineața pentru a curăța zăpada și a asigura o bună circulație pe străzile din Municipiul Focșani.

Societatea de Salubrizare și Servicii Publice Focșani intervine la acest moment cu 10 utilaje de deszăpezire, 3 camionete și 2 buldoexcavatoare pentru a curăța zăpada depusă pe arterele de circulație din municipiu.

În permanență este împrăștiat material antiderapant și sare pe străzi pentru a preveni formarea gheții. Încă 45 de muncitori ai societății intervin pentru a curăța trotuarele și aleile unde nu se poate interveni cu utilaje.

Din păcate, intervenția utilajelor de deszăpezire este îngreunată de traficul aglomerat din muncipiu. Sunt zone în municipiu unde utilajele nu pot asigura curățarea zăpezii din cauza numărului mare de autovehicule.

Fac un apel către locuitorii Municipiului Focșani să evite folosirea autovehiculului personal în această perioadă pentru a permite intervenția eficientă și rapidă a utilajelor de deszăpezire.

Mai ales că prognoza meteo arată că va ninge abundent până duminică dimineață. Vrancea este în acest moment sub avertizarea de cod portocaliu cu ninsoare abundentă (35…50 l/mp) și intensificări ale vântului care va avea viteze în general de 55…65 km/h, ceea ce înseamnă viscol și vizibilitate scăzută pentru șoferi.

text și foto: Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?