ULTIMA ORĂ! Apelul autorităților: Stați acasă dacă nu aveți urgențe care să necesite deplasarea!

0
3916

Nu plecați de acasă dacă nu aveți urgențe care să necesite deplasarea! Este apelul autorităților, după un val de incidente care au avut loc în Vrancea pe fondul ninsorilor abundente și viscolului puternic în special în zona de câmpie a județului.
Deja autoritățile abilitate au intervenit la zeci de cazuri în care au rămas blocate în nămeți autovehicule cu sute de persoane.

În această seară și în această noapte va ninge abundent și se va depune strat semnificativ de zăpadă, meteorologii emițând avertizare Cod Portocaliu.
De asemenea, vântul va sufla cu putere și va crea suluri de zăpada și troiene pe majoritatea drumurilor locale, județene și naționale.
În acest context e bine să fim precauți, iar deplasările neesențiale nu trebuie să mai aibă loc.

La ora aceasta sunt blocate mai multe drumuri județene și naționale din județul Vrancea.
Din cauza viscolului puternic, începând cu ora 19.00, sunt închise temporar trei sectoare de drumuri județene, pentru a nu pune în pericol participanții la trafic:
DJ 204B Măicănești – Tătăranu
DJ 202F Mihălceni (Ciorăști) – Bălești
DJ 204P Gugești – DN2
Locuitorii din aceste zone au rute alternative de circulație. Sectoarele de drum vor fi redeschise traficului mâine dimineață la ora 10.00, imediat ce condițiile meteo vor permite intervenția utilajelor de deszăpezire.
Începând cu ora 19.15 a fost închis DN2N Bogza-Dumbrăveni
Începând cu ora 21.00 a fost închis DN23A între localitățile Gologanu- Bordeasca

Dacă va ninge și va viscoli în continuare ca până acum, circulația se va desfășura cu greutate sau chiar se va bloca pe tot mai multe drumuri județene și naționale.
În acest context, ascultați sfatul autorităților și nu plecați cu mașinile dacă nu aveți nicio urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here