Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Suceava a câștigat amicalul cu Focșaniul

Formația CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Kritikos, Rață, Crnoglavac, Popovici, Didi, Mocanu, Marijanac, Nuțu, Krstevski, Roșu, Makrishin, Pavlov, Lazoreac, Toboșaru.

Jocul de pregătire dintre CSU din Suceava și CSM Focșani 2007, de marți seara, s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu 34-33 (18-14). Așa cum arată și scorul, a fost o dispută echilibrată, golul 34 al sucevenilor fiind înscris cu 4 secunde înainte de terminarea partidei. Focșănenii, aflați la primul amical al interzezonului, au arătat o bună dispoziție de joc și ar fi putut câștiga dacă nu ar fi ratat nepermis de mult din situații de unu la unu cu portarul Sucevei. La ambele formații au evoluat și jucători juniori sau care au terminat recent junioratul. La CSM 2007 au fost în această situație Tiberius Toboșaru și David Pavlov, ambii foști internaționali de tineret, respectiv juniori ai României. Ceilalți doi internaționali juniori din lotul seniorilor, Alexandru Golea și Nikolas Vișan, ca și seniorii Ragea, Miroiu și Eros nu au făcut deplasarea la Suceava având probleme de sănătate.

Sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor, CSM Focșani va întâlni pe CSM Vaslui în al doilea joc de pregătire – și ultimul – înaintea reluării campionatului. În primul meci oficial al sezonului, CSM 2007 va întâlni la 4 februarie, în Sala Polivalentă, AHC Potaissa Turda.

Sursa foto, facebook CSU din Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?