Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Focșănean de 24 de ani, MORT după ce a intrat cu mașina într-un gard

Biroul de presă al IPJ Vrancea: În jurul orei 10.00, în municipiul Focșani, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, conducătorul auto fiind declarat decedat.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Focșani, s-a stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un autoturism și ulterior cu gardul unui imobil aflat pe strada  Fundătura Alexandru Sahia.

Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul persoanei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc, în cauză urmând să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzei decesului.

UPDATE! Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea: ,,Astăzi, în jurul orei 10:30 Echipajul SAJ tip C2 cu medic a fost solicitat pentru un accident rutier pe str. Alexandru Sahia, un autoturism intrat într-un gard. A rezultat o singură victimă, conducătorul auto, bărbat, 24 ani. inconștient. La accident se identifică o victimă în stop cardio respirator pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat. Cazul rămâne în atenția echipajului de poliție prezent la solicitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?