Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Tenis – Maria Daciana Ciubotaru este în turul al doilea la simplu la Australian Open!

• Astăzi, 21 ianuarie, Maria a trecut în turul 1 de australianca Alana Subasic: 7-5, 6-1.

Maria Daciana Ciubotaru, sportiva de la CSM Focșani 2007 a urcat în turul al doilea al probei de simplu la Australian Open Junior Championships, primul ei concurs de Grand Sleam din carieră. Astăzi, 21 ianuarie, Maria a câștigat cu 7-5, 6-1 meciul cu australianca Alana Subasic urmând ca în turul al doilea să întâlnescă pe câștigătoarea întâlnirii dintre Ena Koike din Japonia și Anastasia Grechkina din Rusia.

Maria a acces pe tabloul pincipal după două victorii în calificări. Performanța Mariei Ciubotaru este impresionantă în condițiile în care în urmă cu exact un an juca – și câștiga – un turneu de Gradul 5, la Giza, în Egipt. Acum a rămas singura jucătoare din România rămasă pe tabloul principal la simplu în turneul de la Melbourne.

Sportiva de la Focșani și-a făcut un cadou foarte frumos acum, cu două zile înainte de împlinirea vârstei de 18 ani. ”La mulți ani”, fată superbă, talentată și foarte muncitoare!
Eurosport România titra un comentariu despre cea mai importantă competiție de început de an a tenisului mondial: ”România are o junioară în turul al doilea la Australian Open! Performanță pentru Maria Daciana Ciubotaru”. Iar în comentariu aprecia că ”Tenisul feminin românesc are viitor, iar asta se vede din rezultatele tinerelor noastre sportive la nivel internațional. Maria Daciana Ciubotarua avansat în turul doi în competiția junioarelor de la Australian Open, după o victorie în două seturi contra unei reprezentante a gazdelor.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?