GALERIE FOTO: Atletism – Focșănenii de la CSM 2007 și CSS, pe podium la Cupa Bistriței

0
126
  • Ștafeta de fete a CSS Focșani a câștigat cursa de 4×400 metri

Cupa Bistriței, tradiționala competiție de atletism de început de an de la Bacău a avut la starturile mai multor probe, în zilele de 14 și 15 ianuarie, și mai mulți sportivi de la CSM Focșani 2007 și CSS Focșani, însoțiți de antrenorul lor, profesorul Marius Batog. Atleții focșăneni au urcat pe podium de șapte ori: o dată pe primul loc, de trei ori pe locul al doilea și de trei ori pe locul al treilea.

Ștafeta de fete, alcătuită din Andreea Tănasae, Medeea Dulcescu, Andra Cristea și Maria Mălureanu a câștigat cursa de 4×400 metri. Este de remarcat că din ștafetele câștigătoare la senioare, tineret și junioare în anii anteriori a rămas să concureze în continuare pentru Focșani, talentata Andreea Tănase, fostă gimnastă și redutabilă atletă. În ștafeta de 4×400 a alergat o altă fostă gimnastă, Maria Mălureanu!

Ștafetele de 4×200 metri și 4×400 metri masculin, în formula Andrei Popoiu, George Dima, Răzvan Moldovan, Cosmin Puiu s-au clasat pe locurile 2, iar ștafeta de 4×200 metri masculin formată din Andrei Bajanaru, Marius Mihăescu, Adrian Batog, Mateo Barbu a terminat cursa pe poziția a patra.

În proba de 200 metri masculin, Andrei Popoiu s-a clasat pe locul 2, Cosmin Puiu, pe locul 3, George Dima pe locul 4 iar Andrei Bajanaru, pe locul 5.

Sebastian Moldovan, a încheiat pe locul 3 cursele de 400 metri și 800 de metri. La 400 metri, Andrei Popoiu, a încheiat concursul pe poziția a 5-a, Cosmin Puiu, pe a 6-a iar Andrei Bajanaru, pe a 7-a.  La fete, Andreea Tănase s-a clasat a 4-a la 400 metri probă în care Maria Mălureanu a fost a 5-a. Maria Mălureanu a terminat pe locul 4 cursa de 200 metri.

Sursa foto, facebook Atletism Bacău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here