Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Rugby – Susținere și din Țara Galilor și Franța pentru profesorul Romeo Păun!

Marius Dumitrașcu, fost elev al profesorului Romeo Păun, care are nevoie de susținere financiară pentru operații dificile la șold și ochi pentru a-și putea continua munca, mi-a spus că a inițiat o campanie pentru vinderea prin licitație a unui tricou purtând semnăturile selecționerului echipei de rugby a Țării Galilor și ale jucătorilor echipei galeze Ospreys Rugby și ai celei franceze Montpellier Rugby. Că are în acest sens o postare pe pagina sa de facebook. ”V-aș fi foarte recunoscător dacă puteți să distribuiți acea postare și prin Monitorul de Vrancea în speranța că va fi cineva care va achiziționa tricoul și așa se vor aduna mai mulți bani. Vă mulțumesc!”

Am dat curs rugăminții lui Marius Dumitrașcu: ”Bună ziua, dragi iubitori de rugby! Săptămâna aceasta am aflat o veste foarte proastă, aceea că profesorul Romeo Păun de la L.P.S Focsani trece printr-o perioadă nefastă și are nevoie de ajutor. Pentru cine nu îl știe pe Domnul profesor, atașez aici un articol din Monitorul de Vrancea în care este prezentată povestea dânsului – https://bit.ly/3iE1eUa . Ca să-l ajut pe Domnul profesor, scot la licitație un tricou cu autografele rugbiștilor de la Ospreys Rugby -Țara Galilor (Alun Wyn Jones, Justin Tipuric, George North) și Montpellier Rugby (Franța). Tricoul este semnat și de selecționerul Țării Galilor – Warren Gatland. Prețul pornește de la 120€ și licitația se termina duminică 22 Ianuarie. Licitația pentru tricou se va face doar aici pe pagina mea Dumitrascu Marius sau în mesaj privat! Mulțumesc!”.

P.S. Rugby Old Boys Focșani, pe pagina sa de facebook, a anunțat că a transferat în contul lui Romeo Păun 5 500 de lei în semn de solidaritate față de acesta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?