Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Volei, junioare Elită, Seria B – Debut cu victorie pentru fetele Focșaniului!

  • CSS Focșani – LPS Mircea Eliade București 3-0 (25-9, 25-22, 25-14)

Formații

CSS Focșani: Claudia Popa, Denisa Cara, Cătălina Ciubotaru, Gabriela Dumitru, Andra Damachin, Alessia Sima, Flavia Obodariu, Riana Bobeică, Mădălina Ioniță, Mădălina Dumitru, Maria Meianu, Alexandra Diac.

Antrenori, Mihaela Tașkirin și Petrică Damian.

LPS Mircea Eliade București: Gina Dragomir, Delia Grigoriță, Alexandra Căpățînă, Maria Grigorie, Maria Baboi, Bianca Ghica, Ilinca Dogaru, Valentina Dumitrache, Maria Lărgeanu, Veronica Teodorescu, Daniela Petrișor.

Antrenor, Lenuța Pleș

CSS Focșani a debutat cu victorie în faza a doua, Elită, a Campionatului Național al junioarelor. În Seria B, sâmbătă, 14 ianuarie, fetele antrenate de Mihaela Tașkiran și Petrică Damian au dispus în trei seturi de bucureștencele de la LPS Mircea Eliade. Oaspetele, o formație harnică și atât, urcate în Seria Elită de pe locul 4 din seria bucureșteană a primei faze a competiției, nu puteau pune vreo problemă gazdelor. Dar, după un prim set în care acestea nu au contat și încheiat cu 25-9, în setul al doilea în teren a intrat o formație a Focșaniului complet deconectată de la joc. Pe fondul unor erori repetate la serviciu, preluare, atac și apărare ale focșănencelor, jucătoarele din Capitală au ajuns repede la un neverosimil 21-10 pentru ele.

A fost momentul în care Mihaela Tașkiran a cerut time out, a reglat ce era de reglat în evoluția fetelor sale și până la finalul setului acestea au câștigat încă 15 puncte față de unul al adversarelor și și-au adjudecat setul cu 25-22. Au fost o răsturnare de scor care a dat tensiune unui meci care părea o simplă formalitate pentru gazde și a arătat că echipa focșăneană are și potențial și capacitate de revenire în situații dificile. Și setul al treilea a fost început cu lejeritate de CSS Focșani care a fost condusă cu 9-7, însă a schimbat repede fața jocului și a ajuns la 20-12, pentru se impune cu 25-15. Scor final, 3-0 (25-9, 25-22, 25-15), după o partidă urmărită de un public numeros care și-a încurajat și aplaudat favoritele de la început până la final.

În etapa a doua a Seriei Elită, CSS Focșani va juca tot în Sala Polivalentă, duminică, 22 ianuarie, când va întâlni o adversară mult mai puternică, CSS Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?