VIDEO: “Romina, VTM”, cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu şi Bogdan de la Ploiești, rulează în avanpremieră la Happy Cinema Focşani

0
162

Savuroasa comedie “Romina, VTM”, cu Nicole Cherry, Tzancă Uraganu şi Bogdan de la Ploiești, rulează în avanpremieră la Happy Cinema Focşani.

Isteaţa Romina, interpretată de Nicole Cherry, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Pentru a reuşi, e nevoită să își confrunte însă toate fricile. În peripețiile ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentin să devină un artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene destul de mult cu Gino (Bogdan de la Ploieşti). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, iar acest lucru îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, cu ce cost?

Vino să afli întreaga poveste la Happy Cinema!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here