Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

Două femei și doi copii, răniți într-un accident la ieșire din Golești spre Buzău

Prin apel 112 a fost anunțată producerea unei coliziuni pe DN2 E85, la ieșire din Golești spre Buzău. Conform apelului, sunt implicate 2 autoturisme. Traficul este blocat pe sensul Focșani- Buzău.

UPDATE! Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea a două femei (ambele conducătoare auto) și a doi minori de 8 și 14 ani. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare din culpă.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

„La ora 20.02 SAJ Vrancea primește o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 intersecția cu drumul spre Slobozia Ciorăști. În accident sunt implicate două autoturisme. La solicitare se deplasează un echipaj SAJ de urgență tip C2, două echipaje de urgență tip B 2 și un echipaj de prim ajutor Smurd. Se identifică 4 victime. O victimă de 28 de ani cu traumatism cranian, un copil de 8 ani cu traumatism craniofacial, un adolescent de 14 ani cu atac de panică sunt preluate și transportate la Upu Focșani de către echipajele SAJ. A patra victima 48 de ani, inițial încarcerată este preluată și transportată de echipajul Smurd la Upu Focșani. Copilul de 8 ani este preluat, monitorizat și echilibrat hemodinamic de către echipajul SAJ cu medic, transportat la Upu Focșani”, a transmis purtătorul de cuvânt al Ambulanței Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?