Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Singer vs Brother: Care este cea mai bună mașină de cusut?

Singer și Brother sunt, de departe, cele mai importante două mărci de mașini de cusut. Deci, pe care dintre ele ar trebui să o cumperi?
Cele două mărci de mașini de cusut au diferențele lor, pe care le vom analiza în acest articol. Dorim să precizăm că în acest articol vorbim doar despre mașini de cusut pentru uz casnic. Așadar, care este mai bună: o mașină de cusut Singer sau o mașină de cusut Brother?

Ar trebui să cumpăr o mașină de cusut Singer sau Brother?

Mașini de cusut standard: în general, ambele sunt la fel de bune.

Modele pentru începători: Modelele de mașină de cusut Singer sunt uneori mai ușor de utilizat. Acestea nu au atât de multe caracteristici avansate ca și mașinile Brothers în general. Credem că sunt puțin mai ușor de lucrat cu ele atunci când vrei să înveți să coși.

Mașini de matlasat: Recomandarea noastră ar fi să alegi un model Brother. După cum tocmai am menționat, acestea sunt adesea puțin mai avansate și au mai multe caracteristici tehnologice și computerizate, ceea ce este excelent pentru matlasat.

Mașini de brodat: Acesta este același sfat ca și în cazul mașinilor de cusut. Ne dorim cât mai multe funcții avansate atunci când brodăm. Deci și aici îți recomandăm să folosești o mașină Brother.

Principalele diferențe între o mașină de cusut Singer și o mașină de cusut Brother

Este imposibil de spus care este cea mai bună marcă. Ambele au multe modele din care poți alege, iar linia este destul de extinsă. Așadar, această întrebare se reduce întotdeauna la ceea ce vei face cu mașina de cusut.
Dacă locuiești într-un oraș mic sau la țară, poți afla și unde se află cel mai apropiat atelier de reparații. S-ar putea să ai nevoie de unul din când în când, așa că ar fi o idee bună să alegi una dintre mărcile pe care le pot repara.
Acestea fiind spuse, dacă ești în căutarea unui model simplu pentru începători, îți recomandăm o masina de cusut Singer.
Dar dacă îți place foarte mult să ai o mulțime de funcții sau dacă vrei să ai o mulțime de setări din care să alegi, cum ar fi matlasare, modele de broderie, inscripții etc., probabil că vei fi mai fericit cu o mașină de cusut Brother.
O diferență pe care o vei observa atunci când începi să cercetezi gama Brother și Singer este cât de computerizate sunt modelele. Acest lucru este important dacă vrei să faci lucruri mai avansate cu mașinile lor, cum ar fi matlasarea și broderia.
În general, mașinile de cusut Brother tind să aibă ceva mai multă tehnologie și funcții încorporate.
Desigur, poți găsi și mașini de cusut Singer care sunt foarte avansate, dar, în general, am constatat că mașinile Brother au adesea ecrane mai mari, cu mai multe funcții și setări.

Întrebări bune de pus înainte de a cumpăra o mașină de cusut

Să vedem ce întrebări ar trebui să îți pui înainte de a decide ce marcă și ce tip de mașină de cusut vrei.
Cum îmi voi folosi mașina, vrei să faci (doar) cusături de bază sau ai de gând să faci broderie mai avansată și matlasare? Este greu de prezis viitorul, așa că nu fii prea simplist cu prima achiziție.
Cu ce fel de țesături vreau să lucrez? Vrei să realizezi proiecte cu țesături precum pânză, vinil, denim etc.? Atunci ar trebui să optezi neapărat pentru o mașină de mare putere.
Cât de bine te pricepi la calculatoare și la chestii tehnice? Acest lucru este important dacă cumperi o mașină de cusut pentru prima dată. Multe dintre cele mai noi modele sunt foarte avansate și te poți pierde cu ușurință în toate funcțiile și setările digitale cu care puteți lucra. Pentru majoritatea oamenilor, un model mecanic este cel mai simplu mod de a învăța să coasă.
Care este bugetul? Poți obține un model bun pentru începători începând de la aproximativ 500 de lei. Dar dacă ești dispus să plătești mai mult, poți obține o mașină de cusut bună și decentă, de care te vei bucura mulți ani.
O iei cu tine sau o folosești doar acasă? Unele mașini de cusut sunt foarte grele, în timp ce altele sunt mai ușoare. Acesta este un lucru de luat în considerare dacă vrei să o iei cu tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?