Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Gimnastică – Focșăneanca Ana-Maria Bărbosu va concura la Cupa României!

Federația Română de Gimnastică organizează la Cluj-Napoca, sâmbătă, 10 decembrie, Cupa României, competiție care va avea loc într-un format inedit! Se vor afla în întrecere echipe mixte alcătuite din cei mai buni sportivi seniori și juniori de la gimnastică artistică și gimnastică aerobică” din România, așa cum este precizat pe site-ul FR Gimnastică. În urma tragerii la sorți făcută de Larisa Iordache, Cristina Nedelcu şi Marian Drăgulescu, a fost stabilită componența celor șase echipe mixte care își vor disputa trofeul. Multipla campioană Ana-Maria Bărbosu face parte din echipa a treia împreună cu Răzvan Marc, de la gimnastică artistică și, de la gimnastică aerobică, PERECHI (juniori): Mădălin Boldea, Mara Dragomir.

Celelalte echipe care vor concura la Cupa României: 1. Andreea Preda, Robert Burtanete, GRUP: Mădălin Boldea, Vlăduț Popa, Larisa Suiu, Raisa Alexe, Raluca Bocșer; 2. Miruna Botez, Gabriel Burtanete, TRIO (juniori): Mădălin Boldea, Vlăduț Popa și Alexandru Berbece; 4. Sabrina Maneca Voinea, Andrei Muntean,

AEROBIC DANCE: Antonio Surdu, Leonard Manta, Darius Branda, Sandra Dincă, Daria Mihaiu, Miruna Iordache; 5. Amalia Ghigoarţă, Roland Modoianu, TRIO: Leonard Manta, Daniel Țavoc, Miruna Iordache; 6. Ella Oprea Crețu, Nicholas Țarcă, PERECHI: Daria Mihaiu, Darius Branda.

Site-ul FR Gimnastică mai precizează că ”Fiecare sportiv de la gimnastică artistică va concura la 2 dintre cele 3 aparate stabilite de FRG (sărituri, bârnă și sol – în întrecerea feminină, respectiv sol, inele și sărituri- în competiția masculină), iar reprezentanții gimnasticii aerobice în cele 4 probe: Perechi (juniori şi seniori), Trio (juniori și seniori), Grup (juniori), Aerobic Dance (seniori). Ordinea de intrare în competiție a echipelor va fi stabilită ulterior, deoarece, la gimnastică aerobică sunt sportivi care concurează la 2, sau 3 probe. Notele obținute vor fi cumulate, iar echipa cu punctajul cel mai mare va fi desemnată câștigătoarea Cupei României”. Într-o întrecere individuală era relativ ușor de apreciat care sunt șansele sportivelor sau sportivilor. În cazul întrecerii echipelor este mai dificil, cu atât mai mult cu cât valorile de vârf de la feminin ca și de la masculin au fost dispersate în mod echilibrat în cele șase echipe participante.

Monitorul de Vrancea îi dorește Anei-Maria Bărbosu să aibă evoluții la cel mai bun nivel al său și să-și adauge o nouă performanță de vârf impresionantului său palmares național și internațional.

La Cupa României va fi prezentă la masă și arbitra internațională Daniela Trandafir, antrenoarea de la CSS Focșani – alături de Cezar Stoica – a Anei-Maria Bărbosu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?