GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Splendid cadou de Sărbători făcut de echipă suporterilor!

0
443
  • CSM Focșani 2007 – CSM Constanța 25-25 (13-14)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Kritikos – 3, Rață – 1, Pavlov, Miroiu, Crnoglavac – 8,Popovici, Hrimiuc – 2, Mocanu, Marijanac – 3, Nuțu – 3, Krstevski, Roșu – 3, Makrishin – 2.

CSM Constanța: Vasile – Rusu, Ștefan, Nistor – 6, Andrei, Chikovani – 1, Ilie – 1, Drăgan, Caba, Nikolic – 2, Vegar, Stankovic – 5, Ravnic – 4, Komogorov – 4, Susanu, Brasseleur – 2.

CSM Focșani 2007 a terminat la egalitate partida disputată duminică seara în Sala Polivalentă în compania CSM Constanța în prima etapă a returului campionatului Ligii Naționale, ediția 2022-2023. A fost o partidă foarte disputată, spectaculoasă care a început cu parade excepționale ale celor doi portari care au ținut balanța în echilibru până în minutul 8,34, când a fost înscris al treilea gol! Până atunci, Chikovani deschisese scorul pentru oaspeți în minutul 3, iar Rață egalase în mintul 5. Jocul a mers în echilibru la goluri, până la 5-5 în minutul 14, după care constănțenii au luat un avans de trei goluri, 5-8 pe care l-au păstrat până în minutul 26 când era 10-13. Ultimele patru minute au fost ale gazdelor care au egalat la 13 cu zece secunde înainte de intrarea în pauză, dar imediat constănțenii au marcat pentru 13-14.

După egalitatea la 14 de după începerea reprizei a doua, oaspeții au avut avantaj de unul-patru goluri, și în minutul 58 scorul era 22-25. Oaspeții se și vedeau câștigători, dar focșănenii doreau altceva. În consecință, au găsit mai ușor decât până atunci drumul spre gol și s-au apărat impecabil. Ca și în prima repriză, au avut un final de repriză foarte bun și au înscris de trei ori în două minute, în inferioritate numerică, golul egalării la 25 fiind marcat de Kritikos în ultima secundă de joc, după o pătrundere fără de replică în zona centrală a apărării dobrogenilor și un șut cu care l-a surprins pe portarul Naționalei României!

A urmat furtuna de aplauze îndelungi ale spectatorilor care au umplut și de această dată Sala Polivalentă – cu formidabila galerie în prim plan. Favoriții lor le-au făcut un splendid cadou de sărbători la ultimul meci pe teren propriu din acest an. CSM Focșani 2007, care se află pe locul 6 al clasamentului, va încheia sezonul în deplasare, cu meciul de sâmbătă, 10 decembrie, ora 18:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here