Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Minifotbal – Cupa Firmelor și Instituțiilor Publice a fost câștigată de ISU Vrancea!

  • Pe locul al doilea s-a clasat echipa polițiștilor, AS Tomiță Lazăr

  • Florentin Mănăilă de la ISU a fost desemnat jucătorul turneului, Aurelian Ion, de la Brico Dept a fost portarul turneului, iar Trofesul Fair play a fost adjudecat de Sănătatea, formația angajaților Spitatului Județean

S-a încheiat, la finalul săptămânii trecute, Cupa Firmelor și Instituțiilor Publice din județ, organizată de Asociația sportivă Liga de minifotbal Vrancea, sub egida Federației Române de Minifotbal. În competiția destinată exclusiv angajaților minifotbaliști amatori din firmele și instituțiile vrâncene și ale cărei jocuri s-au disputat sub balonul de la Baza Sportivă One Arena, s-au întrecut zece echipe, în perioada 21 octombrie – 4 noiembrie.

Cum a fost, relatează președintele AS Liga de Minifotbal Vrancea, Cristian Vasile: ”Echipa pompierilor vrânceni, ISU Vrancea, este câștigătoarea trofeului primei ediții. ISU a obținut dreptul de participare la Campionatul Național de minifotbal din vara anului 2023, turneul de precalificare pentru competiția europeană BUSINESS CUP din Antalya (Turcia). Cu un parcurs cu victorii pe linie în faza grupelor, pompierii au câștigat la loviturile de departajare cu ONASIS în faza eliminatorie a sferturilor de finală (0-0 in timpul regulamentar), cu 5-1 semifinala cu DEDEMAN și cu 6-2 în finala competiției, cu politiștii de la TOMIȚĂ LAZĂR.

Medaliata cu argint, echipa IPJ Vrancea, câștigatoarea grupei B, a reușit calificarea din sferturile de finală după victoria la limită, 2-1 cu Jandarmeria iar faza semifinalelor a trecut cu 2-0 de BRICO DEPOT, câștigătoarea trofeului de bronz după victoria din finala mică, cu 3-2 DEDEMAN.

Jucătorul turneului a fost desemnat Florentin Mănăila (ISU Vrancea) iar Aurelian Ion (Brico Depot) a fost desemnat de organizatori portarul competiției. Trofeul FAIR-PLAY a fost adjudecat de angajații spitalului județean, SĂNĂTATEA după victoria la 7 metri în finala cu PROGRES DISTRIBUTIE.

Mulțumim echipelor participante la ediția inaugurală a turneului de minifotbal destinat exclusiv angajaților firmelor și instituțiilor vrâncene pentru interesul manifestat și fair-play-ul din timpul competiției. Din dorința de a contribui la promovarea minifotbalului la toate nivelurile prin stimularea participării persoanelor de diferite vârste în competiții sportive dedicate exclusiv amatorilor, pregătim deja ediția a-II-a și sperăm ca turneul organizat de Liga de minifotbal să atragă noi echipe și noi parteneri”.

Rezultatele din faza sferturilor de finală:

ISU – ONASIS 3-2 după lovituri de departajare și 0-0 la finalul timpului de joc; Jandarmeria – Tomiță Lazăr 1-2; Brico Depot – GS Mobile 3-2, după lovituri de departajare și 1-1 la finalul timpului de joc; Dedeman – Altdorf Tehnic 2-1.

În semifinale, ISU – Dedeman 5-1; Tomiță Lazăr – Brico Depot 2-0.

Finala pentru locurile 3-4, Brico Dept – Dedeman 3-2.

Finala pentru locurile 1-2, ISU – Tomiță Lazăr 6-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?