Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și FOTO! Vasile Muraru și actorul focșănean Iulian Postelnicu, de Ziua Națională la Happy Cinema Focșani

Actorii Vasile Muraru, Iulian Postelnicu, Crina Semciuc și regizorul Paul Negoescu au venit ieri, de Ziua Națională, la Happy Cinema Focșani la proiecția specială a filmului „Oameni de treabăˮ. Actorul focșănean Iulian Postelnicu, absolvent al Colegiului Național „Unireaˮ Focșani este actorul principal din filmul „Oameni de treabăˮ, mai exact rolul lui Ilie, un polițist într-un sat în care corupția a devenit un mod de viață pentru locuitori. Vasile Muraru interpretează rolul unui primar corupt, iar Crina Semciuc devine văduva neputincioasă.

Regizorul Paul Negoescu: „La Focșani s-a răstrunat căruța cu simțul umorului, pentru că aici s-a râs cel mai mult la filmˮ

La finalul proiecției filmului, actorii Vasile Muraru, Iulian Postelnicu, Crina Semciuc și regizorul Paul Negoescu au venit în sala Happy Cinema Focșani pentru a le vorbi celor prezenți despre film și despre atmosfera pe care au observat-o în „orașul uniriiˮ. Iulian Postelnicu: „Sunt foarte bucuros că ați venit. Sperăm să spuneți mai departe despre film dacă v-a plăcut. Să vină cât mai mulți oameni, să stăm mai mult în Cinema. Vă mulțumim că ați venitˮ. Vasile Muraru i-a felicitat pe părinții lui Iulian care au fost în sală pentru că „au dat naștere unui asemenea talentˮ.
„Filmul «Oameni de treabă» a avut o proiecție specială aici, la Focșani, în prezența unei părți din echipa filmului. Mă bucur foarte tare că a venit lumea. A fost aproape plin. Atmosfera a fost foarte bună. Cred că dintre proiecțiile pe care le-am avut până acum și la care am fost martor, aici s-a râs cel mai mult. Vorbem cu Iulian, care este din Focșani, și-i spuneam că presupun că la Focșani s-a răsturnat căruța cu simțul umorului, pentru că aici s-a râs cel mai mult la film‟, a spus regizorul Paul Negoescu.
Cum a fost atmosfera de la Focșani pentru actori?
„Minunată‟ pentru Crina Semciuc, „superbăˮ pentru actorul focșănean Iulian Postelnicu și „așa cum o visamˮ pentru Vasile Muraru. Iulian Postelnicu a spus că s-a împrietenit cu toți colegii de pe platoul de filmare și își dorește ca această prietenie să fie de lungă durată. În timpul sesiunii de fotografii și autografe, oamenii prezenți la film i-au felicitat pe actori și le-au transmis căse caută filme româneștiˮ, iar „Oameni de treabăˮ este unfilm românesc reușitˮ.

Dacă vreți să aflați povestea filmului, vă invităm la Happy Cinema Focșani. Programul îl puteți vedea accesând link-ul:
https://www.happycinema.ro/m/oameni-de-treaba-cnmg3219201.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?