Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Șah – Cupa Vrancea

Şahiştii copii şi juniori care se pregătesc la C.S.M. Focşani 2007 au concurat la tradiţionala competiţie de şah CUPA VRANCEA, întreruptă în ultimii ani din cauza restricţiilor. S-a jucat şah rapid, fiecare cu fiecare, fără impunerea încadrării într-un anumit timp de gândire, 17 runde, în programul de pregătire pe parcursul mai multor zile.

Pe primele locuri s-au clasat în ordine: Ailincuţei David-Constantin de la Şcoala Gimnazială „Ion Basgan“ cu 15,5 puncte, Pavel Darius-Andrei de la Şcoala Gimnazială „Ion Basgan“ cu 15 puncte, Mustăţea Eduard-Ştefan de la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare“ şi Oţelea-Antonesi Mihai de la Şcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu“, ambii cu câte 14 puncte, departajaţi de un meci de baraj între ei câştigat de Mustăţea, Moldoveanu Andrei-Bogdande la Şcoala Gimnazială „Ion Basgan“ cu 13 puncte, Andrei Mălureanu de la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny“ cu 12,5 puncte,Ştefan Lemnaru de la Şcoala Gimnazială „Anghel Saligny“ cu 10,5 puncte şi Motoc Eric-Mihaide la Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare“cu 10 puncte.

Pe ceilalţi participanţi îi vom nominaliza în ordine alfabetică: Banu David-Andrei, Caloian Ovidiu-Codrin, Ciuciuc Rebeca, Dascălu Raluca, Dragomir Flavia-Andreea, Mihai Alexandru-Gabriel, Olariu Darius-Andrei, Rotaru Andrei-Tudor, Stănescu Rareş-PetruşiTudorache Matei.

Organizatorii concursului au fost Mihai Strâmbu, şeful secţiei de şah de la C.S.M. Focşani 2007, şi Anton Soare, instructor la C.S.M. Focşani 2007. Concursul a fost o foarte utilă pregătire pentru următoarea competiţie de şah de la Adjud dedicată Zilei Naţionale a României unde, pe lângă vrânceni, participă şahişti din mai multe localităţi din afara judeţului, îndeosebi din Huşi, Buzău şi Galaţi.

Anton SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?