ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Avansări în grad și competiții sportive la IPJ Vrancea, de Ziua Naţională a României

0
4983

AVANSĂRI ÎN GRAD ȘI COMPETIȚII SPORTIVE CU PRILEJUL ZILEI DE 1 DECEMBRIE

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a sărbătorit prin evenimente Ziua Naţională a României – 1 Decembrie.

Astfel, la data de 29 noiembrie a.c., la sediul I.P.J. Vrancea a avut loc festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de termen a poliţiştilor care s-au remarcat prin rezultate deosebite în activitatea desfăşurată.

Cu această ocazie, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea a dat citire ordinelor de avansare a celor 35 de polițiști.

Aceștia au fost felicitaţi de către conducerea inspectoratului pentru rezultatele obţinute în anul în curs. Festivitatea a debutat cu intonarea imnului de stat.

Poliţiştii fac parte din toate structurile Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Tot în contextul zilei de 1 Decembrie, preşedintele Asociaţiei Sportive “Tomiță Lazăr” a oferit diplome şi premii câştigătorilor competiţiilor sportive organizate la nivelul I.P.J. Vrancea (tenis de masă și fotbal).

Competițiile au fost organizate de către Asociația Sportivă “Tomiță Lazăr”, Corpul Naţional al Poliţiştilor împreună cu Regiunea 1 I.P.A. Vrancea, intitulate sugestiv „Cupa 1 Decembrie”, la care au participat zece echipe din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.

Ca de fiecare dată, şi în zilele de sărbătoare, peste 200 de poliţişti acţionează pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, pentru ca toţi vrâncenii să se bucure în linişte şi siguranţă de sărbătoarea României.

Poliţiştii au participat la tradiţionala defilare din centrul municipiului Focșani cu autospeciale aparţinând Poliţiei Rutiere, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului pentru Acţiuni Speciale dar şi Laboratorul Criminalistic.

La mulți ani, români!
La mulți ani, România!

text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here