Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fotbal feminin, Liga a 3-a, Seria 1 – Fetele Țifeștiului încheie sezonul de toamnă pe primul loc!

Formația ACS Estera: Bianca Radu – Marta Onea, Andreea Onea, Ana Barbu, Florina Onia – Georgiana Istrate, Mădălina Ismană, Laura Petrihan, Mihaela Ștefan – Adriana Harțuche, Carmen Bărbunțoiu.

Antrenor, prof. Paul Cioran

Echipa de fotbal fete de Liga a 3-a a ACS Estera Țifești a încheiat pe primul loc, fără meci pierdut, prima parte a Campionatului primei serii a Ligii a 3-a. În ultima partidă a sezonului de toamnă, în etapa a treia a returului, tinerele jucătoare antrenate de profesorul Paul Cioran au întâlnit duminica trecută, în deplasare, pe Sepsi Sfântu Gheorghe pe care în tur o întrecuseră cu 2-1. La Sfântu Gheorghe, Sepsi și Estera au terminat la egalitate, 3-3, scor cu care se intrase la pauză. Fotbalistele de la Țifești au avut o primă repriză foarte bună în ofensivă și au marcat de trei ori, prin Andreea Onea, în minutul 3 și Carmen Bărbunțoiu, în minutele 25 și 28. Defensiva oaspetelor a fost însă depășită ușor și în minutul 35 gazdele egalaseră: 3-3! În minutele de până la finalul partidei nici una dintre echipe nu a mai reușit să înscrie și scorul final a rămas cel cu care se intrase în pauză.

După meci, profesorul Paul Cioran a consemnat pe pagina de facebook Estera Țifești: ”Un punct important ce ne consolidează prima poziție în clasament, o poziție ce ne face să visăm frumos în perspectiva returului de campionat. Chiar dacă echipele urmăritoare poate se vor întări și vor mai realiza transferuri pentru promovare, noi vom continua și în partea a doua a campionatului cu același lot valoros de jucatoare pe care îl avem momentan la dispoziție și nu ne vom îndepărta de la strategia noastră de la început și anume de a promova jucatoare tinere de pe raza județului Vrancea. În altă ordine de idei, echipa mică de junioare U15 care joacă în campionatul de Elită a FRF, încheie sezonul cu o victorie împotriva aceleiași echipe din Sf. Gheorghe după un meci disputat sâmbătă la Jariștea și terminat 1-0, prin golul marcat de Elena Damian. Pentru fetele noastre urmează o binemeritată vacanță, oficialii clubului reușind să organizeze un sejur de câteva zile în nordul Moldovei pentru toate componentele echipei de senioare și junioare. Acești copii merită acest lucru pentru seriozitatea și sacrificiile pe care le fac etapă de etapă, mai ales că fac fotbal de plăcere, neinteresate de partea financiară. Felicitări tuturor!”

Iar din partea Monitorului de Vrancea, felicitări profesorului Paul Cioran, reputat antrenor și formator de caractere și de echipe – așa cum o arată rezultatele. Felicitări tuturor celor care fac posibilă existența și participarea la competițiile naționale a echipelor de fotbal fete de la Țifești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?