GALERIE FOTO: Balul Bobocilor la Colegiul „Gheorghe Balș” din Adjud: Gala Night – Red Carpet

0
609

Balul Bobocilor este un eveniment mult așteptat de către elevi. Este momentul în care „bobocii” de clasa a IX-a își pot arăta talentele ascunse și pot colecționa amintiri.

Vineri, 25. 11. 2022, a avut loc la Casa de Cultură „Tudor Vornicu” din Adjud spectacolul „GALA NIGHT–RED CARPET”, tema propusă de organizatorii Balului Bobocilor 2022 din cadrul Colegiului Tehnic „Gheorghe Balș”. Au concurat cinci echipe care au muncit din greu pentru a face un spectacol pe cinste. Atmosfera a fost incendiară, iar aplauzele au curs pe tot parcursul spectacolului.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul conducerii Colegiului Tehnic „Gh. Balș”, respectiv dl director Mitrofan Valentin Marian și dna director adjunct Buchidău Tania, coordonatorii: prof. Spiridon Nicoleta Gabriela şi prof. Zbîrciog Elis, responsabilii cu activităţile de comunicare-informare: prof. Albeiu Alina și prof. ing. Sava Cecilia și organizatorii (elevii claselor a XII- a A și a XII – B): Partenie Bianca Monalisa, Sereda Florina, Lefter Denisa, Paul Stroe, Marian Vacarciuc, Chiriac Ionuț, Lazar Georgiana, Covaci Ionuț, Rogozan Robert, Popa Luminița.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here