Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Tenis – Maria Daciana Ciubotaru a jucat două semifinale la Kyriat Shmona, în Israel!

  • Maria Ciubotaru evoluează începând de ieri în W15 Sharm El Sheikh Egypt Women’s Future din ITF Women’s World Tennis Tour Calendar în care, în primul tur al calificărilor, a eliminat-o pe rusoaica AlisaYakimakho. În turul al doilea, Maria o va întâlni astăzi pe I-Hsuan Cho, o jucătoare de 22 de ani din Taipei

Maria-Daciana Ciubotaru, jucătoarea legitimată la CSM Focșani 2007 a evoluat, de luni, 21 noiembrie, până pe 25 noiembrie, în turneul internațional de tenis ITF World Tennis Juniors Grad 2 de la Kyriat Shmona, în Israel. Maria a urcat, atât în proba de simplu cât și în cea de dublu până în semfinale. La simplu, Maria a trecut în primul tur, cu 6-0, 6-2 de Sapir Cohen din Israel, în turul al doilea, cu 3-6, 6-4, 6-1 de Alian Zack din Israel, iar în turul al treilea cu 6-4, 6-2 Alessandra Teodosescu, din Italia. În penultimul tur al competiției, Maria Ciubotaru a cedat cu 6-3, 6-7, 2-6 în disputa cu israelianca Liam Oved, jucătoarea care avea să câștige turneul.

La dublu, perechea Maria Daciana Ciubotaru/ Carmen Andreea Herea, a eliminat în primul tur cu 6-4, 6-1 pe Sapir Cohen – Israel/ Nicole Sifuentes – Mexic, iar în al doilea tur cu 7-5, 6-1 perechea Georgia Elizabeth Okropiridze – Letonia/ Liam Oved – Israel. În semifinală, Maria Daciana Ciubotaru și Carmen Andreea Herea au fost întrecute cu 7-5, 5-7, 10-8 de perechea Kaat Coppez – Belgia/ Iva Ivanova – Bulgaria.

Maria-Daciana Ciubotaru și Carmen Andreea Herea au fost singurele jucătoare din turneu care au jucat câte 7 meciuri – câte cinci câștigate. Ambele au fost semifinaliste și la simplu, cu câte trei victorii și cu câte două victorii la dublu, probă în care finalistele fuseară eliminate la simplu încă din primul tur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?