Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Handbal, Liga Națională – A fost un meci mai greu decât era de așteptat!

  • CSM Focșani 2007 – CSM Vaslui 29-29 (16-13)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Ragea, Kritikos – 3, Rață – 8, Golea, Mirou – 3, Crnoglavac – 1, Popovici, Hrimiuc – 2, Mocanu – 2, Marijanac – 4, Nuțu, Krstevski – 2, Roșu – 3, Makrishin – 1.

CSM Vaslui: Petrila, Padasinau – Ionescu -1, Cumpănici – 5, Cioată, Popa – 3, Cîrcea – 1, Păunică, Karamishev – 4, Amihăesi – 5, Hușani, Carali – 2, Oancea, Ungureanu, Acatrinei – 8.

Handbaliștii de Ligă Națională ai CSM Focșani 2007 au încheiat la egalitate meciul disputat sâmbătă, 26 noiembrie, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă, cu CSM Vaslui. Vasluienii veneau la Focșani după victoria din deplasare, cu Politehnica Timișoara, iar focșănenii după înfrângerile din jocurile cu Minaur Baia Mare și CSM București, ambele după dispute foarte echilibrate. Se aflau față în față două formații cu stări de spirit cumva diferite. Oaspeții, împinși de la spate de nevoia de a obține punctele care să îi scoată din zona locurilor de baraj pentru râmânerea în Ligă, gazdele pentru repararea imaginii maculate și prin arbitraj în cele mai recente două etape de campionat. Fiecare echipă a evoluat cu argumentele sale. Mai subțiri ale Vasluiului, dar suficient de puternice ca echipa să se țină foarte aproape de gazde, care au condus neîntrerupt, cu unu-trei goluri până în minutul 52 când era 27-26. S-a făcut 27-27 în minutul 54, apoi s-a intrat minute cu avantaj pentru gazde – egalitate până la 29-29, când Miroiu a fost eliminat pentru că mingea aruncată de el la poartă ar fi lovit fața portarului advers. Cu un om în plus și mingea în ultimele 20 de secunde de joc, CSM Vaslui putea pleca acasă cu toate punctele, însă CSM 2007 s-a apărat așa cum ar fi trebuit să o facă până atunci, nu a primit gol, dar a fost nevoită să accepte o egalitate la care nu se aștepta. Dar care până la urmă a fost corectă, pentru că echipa Focșaniului a avut din nou un meci cu multe ratări – 12, față de 8 ale oaspeților, jucătorii săi au lansat imprecis mai multe contraatacuri din care oaspeții s-au ales cu mingi oferite cadou, au avut o apărare ușor penetrabilă!

CSM Focșani 2007 se află pe locul 5 al clasamentului Ligii Naționale și duminică, 4 decembrie, în prima etapă a returului va întâlni acasă, de la ora 19:15, pe CSM Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?