Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Concurs pentru cele mai frumoase vitrine din Focșani

Primăria Focșani va premia cu 15 mii de lei cele mai frumoase vitrine și spații de firme din municipiu. Regulamentul concursului a fost aprobat de Consiliul Local Focșani și, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, se va desfășura între 20 decembrie – 24 ianuarie. Conform Regulamentului, participanții se pot înscrie la Concurs, cu mai multe spații pavoazate, în primele 5 zile lucrătoare de la data începerii concursului.

Desfășurarea Concursului va stimula intenția operatorilor economici pentru pavoazare cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă. Menționez faptul că acest concurs se va organiza pe raza municipiului Focșani. Totodată, pentru a încuraja și stimula cetățenii să amenajeze vitrinele spațiilor comerciale, în funcție de sărbătoarea celebrată, organizatorul va acorda în cadrul Concursului 3 premii și 2 mențiuni, primilor 5 clasați, denumit în continuare “Premiul”. Premiile vor fi acordate astfel: locul I – suma de 5.000 lei; locul II – suma de 4.000 lei; locul III – suma de 3.000 lei; 2 mențiuni – 1.500 lei fiecare, se arată în prezentarea proiectului de hotărâre.

Înscrierea la concurs se va face on-line, prin completarea unui formular și atașarea de imagini cu spațiul amenajat. În prima etapă jurizarea se va face on-line, pe pagina de Facebook unde fiecare like înseamnă un vot, respectiv un punct. În a doua etapă va fi jurizarea din partea comisiei, care va puncta patru criterii stabilite prin Regulament. Astfel vor fi punctate relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte); impactul vizual/ design atractiv (0 – 25 puncte); originalitatea (0 – 25 puncte); cromatica (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte). „Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către Juriu, fiecare dintre criterii putând fi notate cu 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către Juriu și 25% din votul publicului exprimat pe Facebook”, se arată în Regulament. De menționat că, printr-o hotărâre a Consiliului Local din 2017, agenții economici au obligația ca, în perioada sărbătorilor, să asigure pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?