Concurs pentru cele mai frumoase vitrine din Focșani

0
3079

Primăria Focșani va premia cu 15 mii de lei cele mai frumoase vitrine și spații de firme din municipiu. Regulamentul concursului a fost aprobat de Consiliul Local Focșani și, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, se va desfășura între 20 decembrie – 24 ianuarie. Conform Regulamentului, participanții se pot înscrie la Concurs, cu mai multe spații pavoazate, în primele 5 zile lucrătoare de la data începerii concursului.

Desfășurarea Concursului va stimula intenția operatorilor economici pentru pavoazare cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă. Menționez faptul că acest concurs se va organiza pe raza municipiului Focșani. Totodată, pentru a încuraja și stimula cetățenii să amenajeze vitrinele spațiilor comerciale, în funcție de sărbătoarea celebrată, organizatorul va acorda în cadrul Concursului 3 premii și 2 mențiuni, primilor 5 clasați, denumit în continuare “Premiul”. Premiile vor fi acordate astfel: locul I – suma de 5.000 lei; locul II – suma de 4.000 lei; locul III – suma de 3.000 lei; 2 mențiuni – 1.500 lei fiecare, se arată în prezentarea proiectului de hotărâre.

Înscrierea la concurs se va face on-line, prin completarea unui formular și atașarea de imagini cu spațiul amenajat. În prima etapă jurizarea se va face on-line, pe pagina de Facebook unde fiecare like înseamnă un vot, respectiv un punct. În a doua etapă va fi jurizarea din partea comisiei, care va puncta patru criterii stabilite prin Regulament. Astfel vor fi punctate relevanța pentru perioada sărbătorilor (0 – 25 puncte); impactul vizual/ design atractiv (0 – 25 puncte); originalitatea (0 – 25 puncte); cromatica (cel mult 3 culori) (0 – 25 puncte). „Cele 4 criterii vor avea o pondere egală în evaluarea fiecărei lucrări de către Juriu, fiecare dintre criterii putând fi notate cu 0-25 puncte. Câștigătorul va fi ales în proporție de 75% de către Juriu și 25% din votul publicului exprimat pe Facebook”, se arată în Regulament. De menționat că, printr-o hotărâre a Consiliului Local din 2017, agenții economici au obligația ca, în perioada sărbătorilor, să asigure pavoazarea cu ornamente luminoase adecvate a vitrinelor și a spațiilor din incintă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here