ULTIMA ORĂ! A murit George Condruță, fost redactor muzical la Uniplus Radio

0
9442

A murit, la numai 51 de ani, George Condruță, fost redactor muzical la Uniplus Radio. Cunoscut în lumea radioului drept ,,Gycanu'”, George Condruță a fost coleg la Radio cu Cristi Hrubaru, Mihai Istrate și Dan Băjenaru. Vestea morții redactorului muzical i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut și ascultat.
Vali Croitoru a fost coleg cu George Condruță timp de aproximativ 3 ani la Radio Uniplus și spune că vestea morții fostului său coleg este tragică. ,,Anul acesta ne-am întâlnit de vreo câteva ori. Suntem toți blocați (n.r. colegii de la radio). Fără cuvinte! Îmi pare rău! Acum doi ani l-am pierdut pe Vlad Vlăsceanu de la radio. Probabil că l-a chemat Vlad la el. Vlad Vlăsceanu prezenta știrile sportive, acum are și DJ care să mixeze”, a spus Vali Croitoru.

Viorel Paizan, fost director la Uniplus Radio, a scris pe facebook: „Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să te ierte și odihnește-te în pace! Noi, familia ta de pe 88.7 fm Focșani, îți dedicăm piesa care îți plăcea și care ne plăcea și nouă… Echipa UNIPLUS Radio Focșani în doliu

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut pe George Condruță. Dumnezeu să-i vegheze somnul veșnic în lumină!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here