Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

GALERIE FOTO: Volei – Meci superb în Sala Polivalentă!

  • CSS Focșani – CSU Medicina Târgu Mureș 1-3 (20-25, 25-20, 21-25, 23-26)
  • La partidă au asistat numeroși spectatori care și-au încurajat favoritele și au răsplătit cu aplauze prestația tinerelor voleibaliste

Formația CSS Focșani: Claudia Popa, Denisa Cara, Cătălina Ciubotaru, Gabriela Dumitru, Andra Damaschin, Alessia Sima, Flavia Obodariu, Riana Bobeică, Elena Fătu, Mădălina Ioniță, Mihaela Dumitru, Maria Meianu, Elena Diac.

Antrenori, Alin Andrei Lazăr și Cosmin Popa

Cele mai bune formații din prima serie a Campionatului Național al junioarelor, CSS Focșani și CSU Medicina Târgu Mureș, ambele neînvinse până la meciul direct, s-au întâlnit duminică, 20 noiembrie, de la ora 13:00, în Sala Polivalentă. Calitatea celor două echipe constituia o garanție de spectacol voleibalistic de bună calitate și a generat un aflux spectaculos al publicului în sală. Au asistat circa 500 de spectatori, număr impresionant pentru un meci de junioare! Iar CSS Focșani și CSU Medicina Târgu Mureș s-au ridicat, ca prestație, la nivelul așteptărilor.
Partida a fost tot timpul sub semnul echilibrului!
Au câștigat oaspetele cu 3-1, grație unui joc mai variat, taliei superioare care le-a ajutat la blocaj și în atac, dar și unei bănci de schimb mai competitive! Și, poate, unui plus de omogenitate și de experiență competițională. În primul set, fetele Focșaniului au avut avantaj până la 20-19, după care oaspetele au sprintat cu 5 puncte consecutive și s-au impus cu 25-20. În setul al doilea s-a repetat istoria din primul, dar a fost rândul focșănencelor să obțină punctele decisive după 22-20. Scor în set, 25-20. În al treilea set, jucătoarele din Târgu Mureș s-au aflat la conducere, revenirea gazdelor care au fost aproape, 20-22, neputând să le ducă și la câștigarea setului, adjudecat de oaspete cu 25-21. Finalul setului 4, a fost foarte disputat: egalități la 20, 21, 22, 23. După care CSU a câștigat ultimele două mingi, setul cu 25-23 și meciul cu 3-1.

Pentru ambele echipe întâlnirea din Sala Polivalentă a fost o foarte utilă verificare a nivelului – și forței de joc – de joc pentru viitoarele meciuri din următoarea fază a campionatului.

După meci, pe pagina de facebook Volley Focșani, a fost postat mesajul: A fost o partidă de povestit nepoților, cu răsturnări de scor, cu determinare maximă din partea ambelor echipe și cu spirit de luptă excepțional. Felicitări celor doua echipe, ambele fiind matematic calificate în etapa următoare. Mulțumim publicului numeros care ne-a susținut până la ultima minge!

La 4 decembrie, CSS Focșani va juca în deplasare cu Penicilina Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?