Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

GALERIE FOTO: Sportivii adjudeni, medaliați la Bacău la competiția internațională ”Judo fără bariere”!

Turneul internațional ”Judo fără bariere”, organizat în perioada 18-21 noiembrie de Clubul Sportiv Bronx Powerlifting Club Bacău, a avut la start sportivi din 15 țări. Între aceștia s-au aflat și judoka de la recent înființata secție de profil de la CSM Adjud 1946, antrenați de profesorul Cristian Marian Ciupitu care s-au întors acasă cu cinci medalii: trei de argint și două de bronz. Au fost medaliați Ștefan Ursache, Violeta Georgiana Lazăr, Nicola Maria Dima cu argint și Denisa Onia, Alissa Asau, cu bronz. Profesorul Cristian Marian Ciupitu a relevat performanțele Nicolei Maria Dima, Denisei Onia și Alissei Asau, aflate la prima participare la o competiție de o asemenea anvergură. Pe locul 5 s-au clasat Constantin Munteanu, Lavinia Ciubotaru, Nicolas Dumitrache, Rebecca Vasiliu și Laurențiu Caluian iar Cristian Cojocaru, pe locul 7. ”Constantin Munteanu a câștigat 3 meciuri la rând, a pierdut la o penalizare al 4-lea meci iar în al 5-lea, pentru medalia de bronz, a încheiat la egalitate. Însă arbitrul l-a nedreptățit acordând decizia în favoarea oponentului său. Iar Petru Munteanu a câștigat prin ippon meciul cu adversarul, dar arbitrul a greșit dând meciul adversarului său și privându-l de un loc pe podium.

Felicitări organizatorilor, felicitări tuturor copiilor pentru munca depusă și chiar dacă am pierdut 3 finale, pentru mine toți sunt campioni! !” mi-a spus profesorul Ciupitu.

La Adjud, a existat o puternică secție de judo, condusă de sensei Ionică Ciupitu, tatăl actualului antrenor de la CSM Adjud 1946. Unul dintre foștii elevi ai senseiului Ionică Ciupitu, adjudeanul Daniel Vasile Coclenci (în foto, alături de Cristian Marian Ciupitu), a câștigat în urmă cu puțin timp titlul de campion național la veterani, 90 kg. și și-a deschis un club de judo la Bacău. Profesorul Ionică Ciupitu, pe care l-am cunoscut când încă mai antrena la Adjud, are, iată, discipoli care îi continuă opera de pregătire în judo a unor viitori campioni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?